in

OMGOMG

Βιασμός 14χρονης – «Με τη θέλησή της γινόντουσαν όλα, μας είπε ότι είναι 17 χρονών»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη, την ώρα που οι συλληφθέντες ρίχνουν την ευθύνη στην ανήλικη. «Μας είχε πει ότι είναι 17 χρονών. Με τη θέλησή της γινόντουσαν όλα», υποστήριξαν. Υπενθυμίζεται ότι η ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μεταξουργείο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Αυτοί είναι οι 3 κατηγορούμενοι

  • Μαστροπός θεωρείται πως ήταν ο Ταχίρ, 29 ετών, παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών. Ο νεαρός άνδρας έμενε στη Νίκαια και τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης. Ο Δ.Κ. ήταν παρών στο ραντεβού με το κορίτσι. Είναι 25 ετών και πατέρας 2 παιδιών, ενώ κατοικεί στη Μαγούλα. Ο ίδιος είχε αδυναμία να φωτογραφίζεται δίπλα σε περιπολικά και σε…. 50ευρα.

 

Ο Ε.Σ., 24 ετών τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης. Είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου». Παρέδωσε στις αρχές 7 βίντεο και μία φωτογραφία από τη φρίκη που βίωνε η ανήλικη.

 

Το ανήλικο κορίτσι προέρχεται από ένα κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον. Βρέθηκε σε ίδρυμα της Νέας Σμύρνης μετά από εισαγγελική εντολή, όπως και η αδερφή της. Το επίμαχο βράδυ, το περασμένο Σάββατο, το κορίτσι ήταν έξω όλη νύχτα και το πρωί, που επέστρεψε στο ίδρυμα, αποκάλυψε σε φίλη της πως ένας ονόματι Ταχίρ της είπε πως θα την εκδίδει έναντι 100 ευρώ. Φίλη της κοπέλας το είπε στην κοινωνική λειτουργό και κλείστηκε ραντεβού με τους δράστες στο Χαϊδάρι, όπου αντί για τη 14χρονη αντίκρυσαν τους αστυνομικούς.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Δίκη Άλκη Καμπανού – Καταθέτει σήμερα φίλος του που γλίτωσε τον θάνατο

Ξεσπά συγγενής του Ελλάδιου για τον βιασμό της 14χρονης – «Είναι παράσιτο, ζει σε βάρος των άλλων»