in

Βάσω Γουλιελμάκη για τον χωρισμό της – «Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει»

«Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει», είπε η Βάσω Γουλιελμάκη.

  • Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Βάσω Γουλιελμάκη. Η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της που ζει στο εξωτερικό, αλλά και το χωρισμό της από τον Σωκράτη Αλαφούζο.

«Η κόρη μου σπουδάζει στο εξωτερικό. Η πρώτη χρονιά ήταν τραγική για μένα, δεν άντεχα. Έχω ξενυχτήσει περιμένοντάς την να γυρίσει και να μου στείλει μήνυμα», είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

  • Για την σχέση της με τον Σωκράτη Αλαφούζο, η Βάσω Γουλιελμάκη απάντησε: «Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου. Δε θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μου με τον Σωκράτη, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Με τον Σωκράτη δεν υπάρχει χωρισμός γιατί δε ‘χωρίσαμε’ ποτέ, είμαστε οικογένεια για πάντα. Είχα μία… γλυκιά γκρίνια για τις ερωτικές σκηνές του Σωκράτη με την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά δεν έκανα παράπονα».

    Για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, η Βάσω Γουλιελμάκη απάντησε: «Δεν βγαίνω αποτυχημένα ραντεβού γιατί τα ψάχνω από πριν. Θέλω ο άντρας να είναι ευγενικός, να έχει χιούμορ και μυαλό. Και ‘sex sυmbol’ να με θεωρούν, εγώ με την παντόφλα μου και το κλάμερ θα κυκλοφορώ. Είμαι μια χαρά αυτήν την περίοδο στα προσωπικά μου, θέλω να έχω συντροφιά, μου αρέσει. Είμαι ανοιχτή και σε δεύτερο γάμο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βόμβα με το χθεσινό 5,2% της Ελένης Μενεγάκη – Σεισμός στο MEGA

Τρομερό σχόλιο στη Euroleague για εντυπωσιακή μελαχρινή στην εξέδρα – (Vid)