in

OMGOMG

Βασίλης Γκουρούσης – Καταθέτει αγωγές για τη διαμάχη Παυλίδου & Παπαγιάννη!

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Βασίλης Γκουρούσης.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος μίλησε για την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη αφού υπήρξε θεατρικός παραγωγός στην παράσταση “Πετάει-πετάει” κατά την οποία συνέβη το περιστατικό.

Ρίξτε μια ματιά! Σοφία Παυλίδου: Αγωγή κατά του Μάνου Παπαγιάννη! Το ποσό που ζητάει η ηθοποιός

  • Ο Βασίλης Γκουρούσης ανέφερε πως πρόκειται να κάνει αγωγές κατά όσων έκαναν κακό στην παράστασή του.

«Ήξερα ότι το είχαν διευθετήσει το θέμα μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη γιατί είχαν μιλήσει με τον δικηγόρο από την πλευρά της Σοφίας και είχαν ζητήσει ένα μικροποσό για να τελειώσει αυτό το θέμα. Τελικά, μάλλον ο Παπαγιάννης δεν θα έδωσε αυτό το μικροποσό και προχώρησε η υπόθεση.

Αλλά, γιατί έπαθε ηθική βλάβη η Σοφία; Δεν καταλαβαίνω. Εμείς την πληρώσαμε. Θυμάμαι ότι 11 Γενάρη δεν ξανάρθε και εμείς την πληρώσαμε για όλη τη σεζόν. Εμείς πάθαμε ζημιά, το θέατρο έπαθε ζημιά. Εμείς χάσαμε τα χρήματά μας, τα χάσαμε όλα, οι άλλοι δε χάσανε τίποτα. Εμείς γιατί δεν κάναμε αγωγές; Εγώ και η Παναγοπούλου πάθαμε τη ζημιά. Δεν έπαθε κανένας από αυτούς ζημιά και το ότι μέχρι σήμερα, δεν τους έχουμε κάνει αγωγές να ζητάμε εμείς τα χρήματά μας, επειδή δε το ήξερα και το έμαθα τώρα, σας λέω δημόσια ότι θα κινηθώ κι εγώ νομικά εναντίον σε όλους όσους κάνανε κακό στην παράστασή μου.

Το είπα και στη Βάσια. Το σκέφτεται κι εκείνη. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν και να λένε ότι πάθανε ηθική βλάβη. Τι βλάβη πάθανε; Ποιος έπαθε βλάβη; Εμείς πάθαμε βλάβη που δεν κάναμε μήνυση. Αντί να τους κάνουμε εμείς μήνυση, κάνανε αυτοί δεξιά και αριστερά για να πάρουν χρήματα; Η Σοφία και ο περίγυρός της για κάποιο λόγο τα έχουν μαζί μου. Δε ξέρω για ποιο λόγο. Εμένα με κάλεσε ένας δικηγόρος να πω τι συνέβη. Αν αυτός ο δικηγόρος ήταν του Παπαγιάννη ή της Παυλίδου, θα πήγαινα όποιος και να με καλούσε για να πω την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Δείτε στο βίντεο ΕΔΩ όσα δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

      • Όχι μόνο δεν την στήριξαν τα αφεντικά της αλλά την πούλησαν ενώ ήταν το θύμα και έχασε την δουλειά της τότε, αλλά και ο θύτης βγήκε στην TV και την κατηγόρησε δημόσια ρίχνοντάς της όλο το φταίξιμο, όταν εκείνος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο. Αυτό που της προκάλεσε, λέγεται ηθική βλάβη γιατί διαστρέβλωσε την αλήθεια μιλώντας εναντίον της, δημόσια, για να της χαλάσει το όνομα. Για ποιον λόγο μερικοί υποστηρίζετε αυτούς τους δύο μακάκες Β.Γ. και Μ.Π., και κατηγορείτε το θύμα (αποδείχτηκε ότι όντως είναι θύμα) και μετά το παίζετε δήθεν και υποστηρικτές του metoo, ειλικρινά, δεν μπορώ να το καταλάβω.

        • Δεν τα ξέρεις καλά. Δεν την έδιωξε κανείς. Ζήτησε να διώξουν τον Παπαγιάννη. Αυτοί είπαν συνεχίζουμε ως έχει. Αυτή δεν το δέχτηκε και έφυγε.
          Είναι βέβαιο ότι και οι δύο έκαναν βλακείες. Μετρήθηκαν οι βλακείες στο δικαστήριο και φάνηκε ότι ο Μάνος έκανε μη νόμιμη ενέργεια. Βγήκε απόφαση τέρμα.
          Μη μου πεις ότι η Παυλίδου δεν τον έβρισε. Απλώς το θέμα είναι τι μπορείς να αποδείξεις.
          Είναι πολύ λογικό αυτό που λέει ο γκουρουσης.
          Αλλά αν νομίζει η Παυλίδου ότι έχει δίκιο, μπορεί να συνεχίσει την αγωγή. Τότε θα βγει με χρωστούμε να πράγματι

          • Τα ξέρω πολύ καλά. Είναι λογικό και υγιές, η Σοφία να θέλει να διώξουν τον Π. Έπρεπε να τον διώξουν. Είναι δυσλειτουργικός. Αστειευόμαστε τώρα; Ο τύπος την χτύπησε. Η γυναίκα φρίκαρε και κατατρόμαξε. Πώς είναι δυνατόν να θέλει να συνεχίσει να δουλεύει με έναν βίαιο και επικίνδυνο άνθρωπο; Τι πάει να πει τον έβρισε; Έστω ότι έγινε έτσι. Έπρεπε να την χτυπήσει; Όχι. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να σηκώνει χέρι. Το λάθος το έκανε μόνο ο Π. Όχι η Σοφία. Αν αυτός είναι προβληματικός, δεν του φταίει κανένας άλλος. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Σοφία αθωώθηκε και όλοι οι συνάδελφοί της μόνο τα καλύτερα έχουν να λένε για εκείνη. Είχε αποδεικτικά στοιχεία και έγκυρες μαρτυρίες. Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την απόφαση του δικαστηρίου. Για τον Π. υπάρχουν κι άλλες μαρτυρίες ότι είναι βίαιος. Είναι γνωστό παντού αυτό. Η Κάτια Νικολαΐδου δέχτηκε κι αυτή σωματική βία από τον Π. και το κατέθεσε στο δικαστήριο. Ο τύπος είναι ψυχάκιας. Ας μην στηρίζουμε τέτοια επικίνδυνα άτομα βρε παιδιά.

          • Όπως, πολύ σωστά, έδιωξε η κ. Δανδουλάκη τον Φ. όταν έκανε χοντράδα με την Λένα.
            Ο σωστός εργοδότης οφείλει να είναι άνθρωπος πάνω απ’ όλα. Ο Γκ. βάζει το συμφέρον του πάνω απ’ τον άνθρωπο. Δεν θα έχανε κάτι όμως αν αντικαθιστούσε τον Π. με έναν άλλον ηθοποιό που σίγουρα θα ήταν και πιο ταλαντούχος στην τελική. Ο μόνος που έκανε βλακεία είναι ο Π. και δεν είναι η πρώτη φορά. Η Σοφία δεν έκανε καμμία βλακεία. Είναι άψογη και μπόρεσε να το αποδείξει. Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για την βία. Ο Π. έχει βίαια ξεσπάσματα.

  1. Αυτος υποτιθεται ηταν αφραγκος μετα την φυλακη , τα λεφτα που τα βρηκε και θελει να ξανακανει θεατρικα ανοιγματα και παλι. Τι δεν κολλαει εδω;

  2. Μάλλον δεν την ξέρεις την Παυλίδου καλά. Δεν είναι συμπαθές άτομο στο χώρο της και γι αυτό δεν κλείνει πολλές δουλειές.
    Όμως δεν υποστηριζω Παπαγιάννη.

Πανικός σε Λύκειο – Μαθήτρια έριξε σπρέι πιπεριού σε καθηγητή γιατί της πήρε το κινητό!

Νεκρό βρέφος στην Άρτα – Τα πρώτα λόγια του πατέρα που το ξέχασε στο αυτοκίνητο