in

Βασίλης Μπισμπίκης – Διπλή επέμβαση για τον ηθοποιό – Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή η Δέσποινα Βανδή

Όλα τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας του ηθοποιού.

  • Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο νοσηλεύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, καθώς ο ηθοποιός την περασμένη Δευτέρα ένιωσε πόνους στο στήθος. Όπως ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, η Δέσποινα Βανδή τον μετέφερε με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, ότι έπρεπε να μπει στο χειρουργείο.

Αμέσως μετά την επέμβαση, μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του τελευταίου ορόφου, ενώ η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται διαρκώς δίπλα του. Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο πριν την Κυριακή.

  • Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου και η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ενήμεροι για την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Σαμπάνη και αύριο στο J2US, ενώ στο νοσοκομείο έφτασε το πρωί της Παρασκευής και η Κατερίνα Παπαμερή, στενή συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2024 – Δείτε τις δράσεις του Δήμου Αθηναίων

Ρέθυμνο – Ξεκίνησαν ενέργειες για σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στον Μυλοπόταμο