in

OMGOMG

Βασιλιάς Κάρολος – Αυτό είναι το προσκλητήριο για τη στέψη του. Η «βασίλισσα Καμίλα» και τα σύμβολα

Το προσκλητήριο για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, η οποία θα λάβει χώρα στις 6 Μάϊου, έδωσαν στη δημοσιότητα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Σε αυτό, η σύζυγός του ονομάζεται βασίλισσα Καμίλα για πρώτη φορά.

Η πρόσκληση είναι τυπωμένη σε ανακυκλωμένο χαρτί και είναι διακοσμημένη με σχέδια λουλουδιών και ζώων σε έντονα χρώματα, σε σχέδιο του εικαστικού καλλιτέχνη Άντριου Τζέιμισον. Η έμπνευση προήλθε από τον Πράσινο Άνδρα, μία παγανιστική φιγούρα στη βρετανική λαϊκή παράδοση που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση.

«Η στέψη των μεγαλειοτήτων τους Βασιλιά Καρόλου Γ’ και Βασίλισσα Καμίλα», αναγράφεται στην πρόσκληση.

Η πρόσκληση θα σταλεί σε 2.000 καλεσμένους οι οποίοι θα παραβρεθούν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για τη λειτουργία στις 6 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Παλάτι.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, εγγονός του Καρόλου και διάδοχος του θρόνου, θα είναι ένα από τα οκτώ αγόρια που έχουν επιλεγεί για να «παραστούν στη Μεγαλειότητά τους κατά τη διάρκεια της τελετής Στέψης», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η ομάδα περιλαμβάνει τρία από τα εγγόνια της Καμίλα.

Ένα νέο πορτρέτο του ζευγαριού κυκλοφόρησε επίσης από το παλάτι την Τρίτη, που τραβήχτηκε τον περασμένο μήνα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ από τον Βρετανό φωτογράφο Χούγκο Μπαρναντ, ο οποίος τράβηξε τις φωτογραφίες του γάμου τους το 2005.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Άγιο Όρος ΤΩΡΑ – Άκαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού του αγνοούμενου μοναχού. Συνεχίζονται οι έρευνες

Σοκ στην Αρχαία Κόρινθο – Βρέθηκε γυναίκα κρεμασμένη μέσα στο σπίτι της