in ,

CryCry CuteCute OMGOMG

Βαρύ πένθος σε Alpha – Star με τον θάνατο της Βαρδινογιάννη – Η Ζαχαρέα διέκοψε τις διακοπές της και…

Βαρύτατο το πένθος στα κανάλια του επιχειρηματικού ομίλου Βαρδινογιάννη δηλαδή στον Alpha και στο Star.

  • H είδηση του θανάτου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ήταν γνωστή στους δύο μεγάλους αυτούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας από το απόγευμα ωστόσο δεν μεταδόθηκε τίποτα πριν την επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας Βαρδινογιάννη λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας.

 

 

Χθες όμως όλες οι ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές αλλά και τα δελτία ειδήσεων είχαν εκτενέστατα αφιερώματα και στα δελτία ειδήσεων ο χαμός της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ήταν το πρώτο θέμα. Πολύ βαρύ το κλίμα και στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ήταν πολύ αγαπητή σε όλους τους ανθρώπους των μέσων και μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που την γνώριζαν προσωπικά.

  • Με μαύρο σακάκι βγήκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha η Βίκυ Χαντζή, με μαύρο σύνολο και η Μίνα Βάρσου στο μεσημεριανό δελτίο του καναλιού όπως βέβαια και η Μαρία Νικόλτσιου στο κεντρικό.

 

 

Μαύρο σακάκι και μαύρο πουκάμισο φόρεσε η Ράνια Τραγόμαλλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR ενώ εμφανώς συγκινημένη σχεδόν συντετριμμένη βγήκε στο κεντρικό δελτίο η γενική διευθύντρια ειδήσεων του STAR Μάρα Ζαχαρέα που είχε προσωπική σχέση πολλές δεκαετίες με την πρέσβειρα Καλής Θελήσεων της Unesco.

 

  • Όπως μου μεταφέρθηκε η Μάρα Ζαχαρέα διέκοψε με δική της πρωτοβουλία τις καλοκαιρινές της διακοπές μόλις έμαθε τη δυσάρεστη είδηση και το βράδυ της Τρίτης βγήκε στο κεντρικό δελτίο.

 

Πολλοί ήταν απ’ ότι μαθαίνω οι εργαζόμενοι των δύο καναλιών που βοηθήθηκαν αθόρυβα σε δύσκολες στιγμές τους από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συντριβή Canadair – Ο Περικλής Στεφανίδης θα είναι πλέον μέλος του “ΠΑΟΚ Παραδείσου”

Συντριβή Canadair – Όλη η Ελλάδα κλαίει μαζί με τις οικογένειες των ηρώων πιλότων