in

AngryAngry WTFWTF

Αυτό είναι το Ντοκουμέντο που ρίχνει φως στο θρίλερ του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου

Ένα Βίντεο ντοκουμέντο στο θρίλερ του επιχειρηματία στην Βαρδα Ηλείας που βρέθηκε καμμένος δίπλα στο κατεστραμμένο από την φωτιά αυτοκίνητο του, παρουσίασε το Τούνελ.

 

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις ύποπτες κινήσεις ενός μαύρου δίθυρου μπε εμ βε μαζί με το αυτοκίνητο του θύματος. Ο Σάκης Γκολφίνος 46 χρόνων που διατηρούσε βουλκανιζατέρ με τον δίδυμο αδερφό του στην Βάρδα, εμφανίζεται μετά τις επτά, το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου, να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο ενώ κατευθύνεται προς το Κουνουπέλι που δύο ώρες μετά θα βρισκόταν καμένος.

 

  • Το «Τούνελ» ζήτησε την βοήθεια ειδικού δικαστικού πραγματογνώμονα που διαθέτει εξειδικευμένο λογισμικό ανάλυσης βιντεολυπτικού υλικού. Ο Γιάννης ΡούσΣης, Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ ε.α., κατάφερε με την ανάλυση του να εντοπίσει τον οδηγό του ύποπτου μαύρου αυτοκινήτου που φαινόταν να παρακολουθεί το θύμα. Το υλικό παρουσιάστηκε με ιδιαίτερη προσοχή λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και τίθεται στην διάθεση των Αρχών.Κατά την διάρκεια της ζωντανής έρευνας το «Τούνελ» κατάφερε να ανοίξει τον σκοτεινό δρόμο, εντοπίζοντας στοιχεία για τον ιδιοκτήτη του ύποπτου αυτοκινήτου. Για τις κινήσεις του μαύρου μπε εμ βε μίλησαν κι άλλοι μάρτυρες από την περιοχή.

Κάποιος είχε δει τον Σάκη Γκολφίνο να επιβιβάζεται λίγες μέρες πριν το τραγικό του τέλος, σε ένα παρόμοιο αυτοκίνητο.Η εκπομπή μίλησε και με τη γυναίκα που διατηρούσε δεσμό ο άτυχος επιχειρηματίας. Η ίδια επέμενε πως ήταν φίλοι, ότι ο σύζυγός της δεν γνώριζε για την σχέση αυτή και ζήτησε οι έρευνες να στραφούν σε άλλη κατεύθυνση.

 

  • Ο μάρτυρας που μίλησε στο «Τούνελ», είδε από κάμερα ασφαλείας τη μαύρη μπε εμ βε τύπου σεντάν, να κινείται ύποπτα από και προς την Μανωλάδα και το Κουνουπέλι λίγα λεπτά πριν περάσει το αυτοκίνητο του Σάκη Γκολφίνου.Το αυτοκίνητο του κίνησε την περιέργεια, γιατί δεν το είχε ξαναδεί στην περιοχή και ήταν…σαν «μαφιόζικο», όπως είπε χαρακτηριστικά.«Το Κουνουπέλι είναι δύσβατο και δεν πάει κάποιος που δεν το ξέρει», λέει ο μάρτυρας στο «Τούνελ». Θεωρεί πως κάποιος παγίδευσε το Σάκη και τον οδήγησε στο σημείο του ολοκαυτώματος.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Παππάς για το ξέσπασμα του Λιάγκα – «Μου πήρε λίγη ώρα να σταματήσω τα γέλια»

Σε χασαποταβέρνα στα Πράμαντα δείπνησε ο Αλέξης Τσίπρας – Δείτε φωτογραφία