in

Τζώρτζης Ποφάντης (μέρος Α) – Το κόστος της “Μάγισσας” που ξέφυγε και οι δεσμεύσεις για τα 25αρια

Αν κάποιος καθίσει και αναλύσει την Ποφαντιάδα μέσα στον ΑΝΤ1, έχει να γράψει πολλά κεφάλαια σε αυτή την ιστορία. Ο πρώην διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης, από το 2018 είναι ο βασικός υπεύθυνος της πτώσης που έχει υποστεί το κανάλι τα τελευταία χρόνια. 

  • Οι αποτυχίες δεν έχουν τελειωμό, ωστόσο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αφορά τη “Μάγισσα”. Και τι εννοώ για να μην παρεξηγηθώ. Φυσικά η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 φέρνει συμπαθητικά ποσοστά τηλεθέασης σε μία δύσκολη ζώνη. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο νουμερικό, όσο οικονομικό.

Όταν σχεδιαζόταν η συγκεκριμένη σειρά, είχε εγκριθεί ένα budget, αρκετά υψηλό αλλά συγκεκριμένο. Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα να προστεθούν μηδενικά στο κοστολόγιο. Ο Τζώρτζης Ποφάντης κρίθηκε ως υπαίτιος καθώς δεν μπόρεσε να βάλει “στοπ” στα έξοδα και να εξορθολογίσει τα οικονομικά της συγκεκριμένης παραγωγής. 

  • Όταν πριν από κάποιους μήνες του ζητήθηκε να απολογηθεί, εκείνος δεσμεύτηκε απέναντι στην ιδιοκτησία πως όλο αυτό θα αποδώσει και θα έρθει η αναμενόμενη τηλεθέαση πέριξ του 25% – 30%. Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ με τα ποσοστά να βρίσκονται κοντά στο 15% – 16% .

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

“Σασμός” – Επέστρεψε στην κορυφή. Τι γίνεται με τη “Μάγισσα”

Γεράσιμος Γεννατάς – «Μια κοινωνία που σκοτώνει τις γυναίκες δεν είναι κοινωνία»