in

OMGOMG

Τζίμα και Κοσιώνη για την ομοφοβική επίθεση του Μπέου – «Τι ακούμε αλήθεια!»

«Δηλαδή εμείς θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@@δες;» αναρωτήθηκε, σε νέες κατάπτυστες δηλώσεις ο Αχιλλέας Μπέος και ενώ οι υποστηρικτές του στο Βόλο το βρήκαν πολύ αστείο, η Ράνια Τζίμα και Σία Κοσιώνη έμειναν άφωνες!

  • Μόλις ο Αχιλλέας Μπέος έκανε την κατάπτυστη δήλωση, τόσο η Ράνια Τζίμα στο MEGA όσο και η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ, θέλησαν να διακόψουν τη σύνδεση και να αποδοκιμάσουν όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου. Η Σία Κοσιώνη, στον ΣΚΑΪ, διέκοψε τη σύνδεση λέγοντας: «Νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να ακούμε».

 

 

«Συγγνώμη αλλά αυτό νομίζω πως δεν μπορεί να είναι αποδεκτό ποτέ και από κανέναν αυτό» υπογράμμισε η Ράνια Τζίμα στο Mega, ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος δήλωσε πως «λόγια δεν υπάρχουν».

 

 

 

  • «Είναι αδιανόητο! Είναι ο κ. Μπέος που όλοι ξέρουμε. Και είναι και ο μόλις νεοεκλεγείς δήμαρχος του Βόλου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ράνια Τζίμα. «Πρόκειται περί αίσχους», ανέφερε, από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καμπουράκης στο OPEN.

«Και έχεις κάποιες εκπομπές και κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία, ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε: “εγώ επειδή δε ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θέλεις να πεις με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού@@@δες; Ρε αυτή είναι η Ελλάδα;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος, με τις δηλώσεις του να αποδοκιμάζονται απ’ όλους.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Άκρως ομοφοβικός,εμετικός και απαράδεκτος ο λόγος του Μπέου….

    Αλλά οι οπαδοί του Πολάκη(θα σε πάω αίμα στην Αραμπατζή και πολλά άλλα) και του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …ΙΕΣΑΙ να μη κουνάνε το δάχτυλο καλύτερα….

    Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους…

  2. “Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης στοχοποιεί τους δημοσιογράφους: Νίκο Χατζηνικολάου, Δημήτρη Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρη Καμπουράκη, Άρη Πορτοσάλτε, Γιώργο Αυτιά, Αντώνη Σρόιτερ, Νίκο Στραβελάκη, Τάκη Χατζή, Θανάση Μαυρίδη, Νίκο Ευαγγελάτο, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιώργο Παπαδάκη, Αλέξη Παπαχελά και Κώστα Παπαχλιμίντζο”

    • Άκυρη σύγκριση. Συγκρίνεις ένα καλό και έντιμο Άνθρωπο όπως είναι ο Πολάκης με ένα τέρας, ένα κτήνος, έναν τρμπούκο, έναν μαφιόζο, έναν εγκληματία όπως είναι ο Μπέος.
      Ο Πολάκης δεν χτυπάει, ούτε καταβρεχει τον κόσμο.
      Ο Μπέος τραμπουκίζει τους ψηφοφόρους του, τους βρίζει, τους απειλεί, τους χτυπάει, τους δερνει και τους καταβρέχει. Αν είναι δυνατόν.
      Είναι λάθος και άδικο αυτό που έγραψες και ανόητο όπως πάντα.
      Ο Πολάκης δεν στοχοποίησε αυτά τα σιχάματα τα ΑΡΔάκια αλλά ανέφερε ποιοι είναι για να μην πιστεύει ο κόσμος τα ψέματά τους. Αυτοί οι δημοσιοκάφροι που ανέφερε ο Πολάκης θέλουν ένα γερό βρωμόξυλο και εκτέλεση για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
      Το ίδιο σου αξίζει κι εσένα μαζί με αυτούς.

  3. ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΜΠΕΟ.
    ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ, ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ, ΤΠΥ ΑΔΩΝΙ, ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΜΗΔΑΚΗ (ΚΑΚΑΚΙΑ) ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. Ο ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ Τ9Ν ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ. ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ.
    Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΒΡΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ, ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΦΗΦΙΣΑΝ. Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΑ. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΑΚΗ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ‘ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ’ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΥΤΑ.

  4. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥΛΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ Κ Τ Η Ν Η ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΝΔ.

Η τελευταία επιθυμία της Χρονοπούλου – Εκεί θα τοποθετηθεί η τέφρα της

Αποκαλυπτικό – Τέλος στην πολιτική. Επιστρέφει στη μυθοπλασία ο Χάρης Ρώμας