in

Τζένη Διαγούπη VS Μάριου Αθανασίου – Η δημόσια αντιπαράθεσή τους στο instagram

Ο ηθοποιός τόνισε πως αν υπήρχε ένα δυνατό σωματείο θα μπορούσε να προστατεύσει τους καλλιτέχνες κάτι που ενόχλησε τη Τζένη Διαγούπη που του σχολίασε κάτω από το βίντεο και ακολούθησε ένας μικρός διάλογος.

«Μάριε, φίλε μου καλέ, θα ήταν χρήσιμο πριν φτιάξεις αυτό το βίντεο να έχεις ενδιαφερθεί πως κινείται το ΣΕΗ, σε φιλώ», έγραψε.

Με εκείνον να της απαντάει: «Το θέμα δεν είναι να ενδιαφερθώ να μάθω εγώ αλλά να μας επικοινωνήσει το ΣΕΗ τι έκανε. Που φαντάζομαι όταν ολοκληρώσετε αυτό που κάνετε θα μας το πείτε. Μην προσβάλλεσαι όμως από το σχόλιο για το σωματείο. Δεν γεννηθήκαμε εχθές. Είσαι τόσα χρόνια στην δουλειά και ξέρεις τι γινότανε. Δεν σας αντιπολιτεύομαι. Αναφέρθηκα στις παθογένειες μας. Αν δεν συμφωνείς οκ. Δεν θα ανοίξω παραπάνω την κουβέντα. Δεν είναι αυτός ο στόχος μου εδώ. Φιλιά».

«Φυσικά και γνωρίζω όπως ξέρεις και εσύ. Εδώ και 4 χρόνια το σωματείο έχει αλλάξει τα πάντα, γιατί άλλαξαν οι άνθρωποι που δεν έχουν καμία κομματική ταυτότητα και δε φοβούνται αγωνιζόμαστε», του απάντησε.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τεράστια ανατροπή με Μενεγάκη, προσωπική απόφαση Μαρινάκη – Εξελίξεις με Σκορδά, Μελέτη, Αρναούτογλου

Γρεβενά – Διαρρήκτες μαγείρεψαν και έφαγαν σε καφενείο στο χωριό Σμίξη