in

CuteCute

Τζένη Μπότση – Εξηγεί τον λόγο της ενόχλησής της όταν την αποκάλεσαν “μανούλα”

Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Τζένη Μπότση και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της παρουσία μέσα από αγαπημένες σειρές, στη γνωριμία της με τον σύζυγό της αλλά και την πρόσφατη ενόχλησή της όταν δημοσιογράφος σε ερώτησή του την αποκάλεσε «μανούλα».

«Μανούλα δεν είμαι. Είμαι μαμά. Μανούλα δεν είμαι. Υπάρχει κάτι υποκοριστικό στο μανούλα. Δεν είμαι νούλα σε καμία περίπτωση, είμαι μάνα», ήταν η τότε απάντηση της Τζένης Μπότση.

  • Έτσι λοιπόν, μετά από σχετική ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού, η Τζένη Μπότση εξήγησε τον λόγο της αντίδρασής της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Να αγιάσει το στόμα της. Όλο και ανεβαίνει στην εκτίμησή μου. Όπως και για το ότι δε χρησιμοποιεί το me too, για να διαφημιστεί, όπως κάνουν άλλες (πχ Δούκα).

  2. Συμφωνω η λεξη μανα εχει βαρυτητα, ιεροσυνη , δυστυχως η Τσιμτσιλη ξεκινησε ολο αυτο με την λεξη μανουλα και ως ανοητα μιμητικα οντα ακολουθησαν πολλες.Μανα ρε να γεμιζει το στομα και η ψυχη

  3. Η Δουκα ειχε τα αρχιδια να κανει την αρχη και να ακολουθησουν και αλλες καταγγελιες , απεναντι στον ψυχανωμαλο Κιμουλη που τον ετρεμαν ολοι , για την κακοποιητικη συμπεριφορα του. Ο ΑνωμαΛος Κιμουλης κοιμοταν ησυχος και συνεχιζε ακαθεκτος , γιατι ποιος θα φανταζοταν πριν δεκα χρονια οτι θα καταγγελονταν ο μετριου ταλεντου, αλλα με πολλα σημαντικα κονε Κιμουλης, που ηταν στο απυροβλητο

Σε κρίση ο παραδοσιακός αγοραίος έρωτας – Η περίπτωση της Τζοάννας…

Λεωφόρος Αλεξάνδρας ΤΩΡΑ – Ένταση και τραυματίες πριν από τον αγώνα ΠΑΟ – ΑΕΚ