in

LoveLove

Τζένη Μπαλατσινού – Η τρυφερή ανάρτηση με τα τέσσερα παιδιά της. «Στην αγάπη όλα…»

Η Τζένη Μπαλατσινού είπε την πρώτη καλημέρα του 2023 στους διαδικτυακούς φίλους της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά της, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα, τον Μάξιμο και τον Παναγιώτη – Αντώνιο.

  • Τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού φαίνεται πως την επισκέφτηκαν στον προορισμό που επέλεξε για τις φετινές γιορτές με τον Βασίλη Κικίλια.

«Στην αγάπη ελαφραίνουν όλα…Καλή Χρονιά σε όλους & σε όλες. Να αγαπάτε και να αγαπιέστε», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού η οποία στη συνέχεια ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια να απολαμβάνει το τοπίο κρατώντας στους ώμους του τον γιο τους.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Τελικά ,όλες οι κιουριες εκραζαν την Μενεγάκη για το διαζύγιο και αυτές το έπαιζαν “μάνες” και “ηθικές”😂😂😂και πως τα φέρνει ο καιρός ,όλες αυτές οι κιουριες αντέγραψαν Μενεγάκη σε όλα ,τώρα την αντιγράφουν και στις λεζάντες περί “Αγάπης”….Α ρε Μενεγάκη ,δασκάλα σε όλα…Μίλησες πρώτη για “αγάπη”,τώρα ακολουθούν και οι γιαλαντζι….😂😂

    • Βιάστηκαν λάθος να κατακρίνουν την απόφαση της Ελένης να χωρίσει τότε, ενώ ο κύκλος του γάμου της είχε κλείσει. Πολύ κακώς όπως αποδείχθηκε γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή στον καθένα. Και τελικά, έφτασε η ώρα να χωρίσουν κι αυτές κάποια στιγμή. Η Ελένη πάντως τις έβαλε από τότε στην θέση τους και έκανε αυτό που λέει η καρδιά της και τους έβαλε και τα γυαλιά γιατί γνωρισε και διάλεξε έναν καλόψυχο και σωστό άνθρωπο να παντρευτεί και να σταθεί δίπλα της και στα παιδιά της και μαζί να δημιουργήσουν μια διαχρονική σχέση και μια πολύ όμορφη οικογένεια. Σε αντίθεση με την Δέσποινα που γνώρισε έναν τύπο αμφιβόλου ποιότητας που την εκμεταλλεύεται δημιουργώντας μια σχέση μαζί του με ημερομηνία λήξης.

  2. Και στην πραγματικότητα καμμία δεν είναι πρότυπο μητέρας αλλιώς θα ακυρωναν κανένα μανικιούρ για να περάσουν με τα παιδιά τους περισσότερο χρόνο. Όλες στον αυτόματο πιλότο τα είχαν

ΠΑΣΟΚ – Κατέβασαν από τα social media όποιες φωτογραφίες είχαν την Εύα Καϊλή…

La Repubblica – Έτοιμο το αίτημα για άρση ασυλίας δυο ευρωβουλευτών…