Σε τροχιά προετοιμασιών είναι το OPEN με το “Tv Stars παρουσιάστε”, που επιστρέφει μετά από 17 χρόνια στις οθόνες μας.
Υπάρχει μία πιθανότητα να βγει ακόμα και τη φετινή σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο χρονικά φαντάζει δύσκολο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες 5-7 μέρες θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα το δούμε στις οθόνες μας στα τέλη Απριλίου ή από Σεπτέμβριο.
Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει εγκλεισμός στην Ακαδημία με καθηγητές με σκοπό το live να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα και τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια μέσα από την Ακαδημία σε καθημερινή βάση, με πολύ πιθανή ώρα προβολής αυτή των 20.00.
Όσο για την παρουσίαση, τρία ονόματα “παίζουν” δυνατά: Σοφία Αλιμπέρτη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ιωάννα Μαλέσκου. Μάλιστα, μαθαίνω πως αν τελικά πάει για Φθινόπωρο δεν αποκλείεται να δούμε και παρουσιαστές πρώτης γραμμής που βρίσκονται φέτος σε άλλα κανάλια. Λέτε να δούμε καμία ανατροπή με πρόσωπα τύπου Ελεονώρα Μελέτη ή Μαρία Μπακοδήμου;
