in

“Tv Stars παρουσιάστε” – Πότε βγαίνει και με ποιο πρόσωπο στην παρουσίαση;

Σε τροχιά προετοιμασιών είναι το OPEN με το “Tv Stars παρουσιάστε”, που επιστρέφει μετά από 17 χρόνια στις οθόνες μας.

Υπάρχει μία πιθανότητα να βγει ακόμα και τη φετινή σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο χρονικά φαντάζει δύσκολο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες 5-7 μέρες θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα το δούμε στις οθόνες μας στα τέλη Απριλίου ή από Σεπτέμβριο.

Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει εγκλεισμός στην Ακαδημία με καθηγητές με σκοπό το live να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα και τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια μέσα από την Ακαδημία σε καθημερινή βάση, με πολύ πιθανή ώρα προβολής αυτή των 20.00.

Όσο για την παρουσίαση, τρία ονόματα “παίζουν” δυνατά: Σοφία Αλιμπέρτη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ιωάννα Μαλέσκου. Μάλιστα, μαθαίνω πως αν τελικά πάει για Φθινόπωρο δεν αποκλείεται να δούμε και παρουσιαστές πρώτης γραμμής που βρίσκονται φέτος σε άλλα κανάλια. Λέτε να δούμε καμία ανατροπή με πρόσωπα τύπου Ελεονώρα Μελέτη ή Μαρία Μπακοδήμου;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. αν βγει απριλιο η σπυροπουλου αποκλειεται να δεχτει με την κοιλια στο στομα. η αλιμπερτη επισης δε ξερω κατα ποσο θα το ηθελε. η ιωαννα μπορει να δεχοταν. ελεονωρα και μπακοδημου δε πιστευω να πανε οπεν απο σεπτεμβρη.. αν και ποτε δε ξερεις.. παντως τα ονοματα σπυροπουλου-μαλεσκου-μελετη-μπακοδημου ειναι δυνατα για οπεν μακαρι να ισχυει καποια

  2. ενα ριαλιτι παρουσιαστων πρεπει να εχει υποχρεωτικα τον ανδρεα μικρουτσικο σε ρολο καθηγητη κριτη διευθυντη και οχι διεκπεραιωτη παρουσιαστη του σοου. η ιωαννα οσο και να μου αρεσει και να την θελω να επιστρεψει ειναι στην μπλακ λιστ κ δεν την θελουν στα καναλια δυστυχως χωρις να ξερω γιατι. ειναι λαμπερη φωτεινη αλλα ηδη δυο σεζον την εχουν στην απ εξω.

  3. Ακριβώς. Έτσι όπως τα λες, είναι. Συμφωνώ με όλα όσα γράφεις.
    Ελπίζω να ξαναδούμε την Ιωάννα Μαλέσκου του χρόνου αλλά απ’ ό,τι φαίνεται αυτό είναι δύσκολο
    γιατί το σύστημα δεν την θέλει. Έτσι και την ξαναδούμε σε εκπομπή, θα αρχίσουν οι καρακάξες της TV να την θάβουν. Λύσσαξαν όσο βρισκόταν στα τηλεοπτικά δρώμενα της Αθήνας και κατάφεραν να την πετάξουν εκτός τηλεόρασης. Λες και αυτός ήταν ο σκοπός τους. Λες και τους έκοψε το ψωμί.
    Η κακία που έβγαλαν είναι ασύλληπτη. Μόλις την έδιωξαν από την TV, μόνο τότε ησύχασαν.
    Εύχομαι η Ιωάννα να επιστρέψει με το καλό, δυναμικά, του χρόνου και να τους κάνει να σκάσουν
    από το κακό τους και να βουλώσουν το στόμα τους γιατί ο πόλεμος που δέχτηκε ήταν βρώμικος
    και απαράδεκτος. Χίλιες φορές να έμενε στο τοπικό κανάλι στην Κρήτη TV που είχε επιτυχία και χαίρει εκτίμησης από τους τοπικούς φορείς. Ελπίζω να αλλάξουν όλα προς το θετικό.
    Μακάρι να είναι η Ιωάννα Μαλέσκου αυτή που θα πάει στο Open και να τους βάλει τα γυαλιά!
    Όσο για τον Μικρούτσικο, όντως, πρέπει να έχει ρόλο σημαντικό και όχι διεκπαιρεωτικό.
    Την απάλευτη Καινούργιου κάποιοι την βλέπουν μόνο και μόνο για τις απόψεις του Μικρούτσικου.
    Έχουν πολύ ουσία και ενδιαφέρον οι απόψεις του ακόμα κι αν δεν συμφωνεί κάποιος μαζί του σε όλα.

  4. συμφωνω απολυτα για οτι λες. το θεμα ειναι οτι η barking μετα το τελος του fame ειχε ετοιμο το σπιτι και ηθελε να αξιοποιησει το σπιτι για να βγει νεο ριαλιτι κ θελανε τοτε το big brother celebrity παλι με την Μαλεσκου (οπως γραφανε στον τυπο). μπορει το big brother να μην τους εκατσε και να πανε στο τβ σταρς ωστε να βγει απριλιο και να γινει αποσβεση των χρηματων που δαπανηθηκαν για το fame. ειναι ετοιμο το σπιτι, υπηρχε ηδη ετοιμη ομαδα για την εκπομπη απ το fame και σιγουρα θα θελει να μαζεψει τα σπασμενα ο κοκλωνης γιατι φετος δεν του βγαινουν τα κουκια στις εκπομπες του. αν ειναι μαγκας ας βγαλει το τβ σταρς με μικρουτσικο-μαλεσκου-αλιμπερτη-γρηγορη μελα και κανεναν αλλο τηλεοπτικο παραγοντα που πλεον ειναι ολοι μεσα στην barking. η ιωαννα ειναι για παρουσιαστρια αλιμπερτη μικρουτσικος μελας θα ηταν καλη επιτροπη ισως και η σολωμου θα ηταν χοτ για επτροπη να πεταει καμια κακια χαχα.

  5. Να αγιάσει το στόμα σου! Δεν θα μπορούσες να τα πεις πιο σωστά για τον Κοκλώνη.
    Εξαιρετική η ιδέα σου για TV Stars και επιτροπή με όλα αυτά τα δυνατά ονόματα μαζί συνδυαστικά.

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

  6. και η κατραβα με τον τζωνυ καλημερη θα μπορουσαν να εχω θεση κριτη. και οι δυο ειναι μεγαλα τηλεοπτικα στελεχη κ ανηκουν και οι δυο στον ομιλο της barking. αν θελει επιτυχια ο κοκλωνης πρεπει να επιστρατεψει δυνατα ονοματα κ οχι ονοματα γ’ εθνικης.

Μπάρκα – Η φωτογραφία με τον Χατζηπαναγιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Ρούλα Πισπιρίγκου- Στις 29 Μαρτίου η απόφαση του δικαστηρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας