in

LOLLOL CryCry

Τσιμτσιλή για Γιώργο Λιάγκα – «Το να παίζουν με τη δουλειά σου δεν είναι ωραίο»

Η πρόσφατη ενόχληση του Γιώργου Λιάγκα για την τούρτα που στάλθηκε από το “Mega Καλημέρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου συζητήθηκε από την ομάδα του “Happy Day”. Η τούρτα έγραφε πάνω “Θέλω να κάνω πρωινό”.

  • Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φάνηκε να κατανοεί τους λόγους που ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρίστηκε καθώς η ενδεχόμενη “αντικατάστασή” από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι κάτι που έχει συζητηθεί. Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια θεωρεί ότι οι προθέσεις της εκπομπής του Mega ήταν καλές. Αναλυτικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: “Χθες ο Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του. Πήγαν μια τούρτα στον Γρηγόρη που έλεγε “θέλω να κάνεις πρωινό” και ήταν από την εκπομπή της Ελεονώρας.

Η αλήθεια είναι ότι όταν συζητιέται για καιρό ότι κάποιος σε αντικαθιστά από το ίδιο κανάλι, δεν είναι ωραίο. Αλλά, επειδή ξέρω και την Ελεονώρα και την ομάδα της και τον Γιώργο Μπέζα, πιστεύω ότι ήταν μια πλάκα. Δεν ήταν στη λογική του να προσβάλει τον Γιώργο…Έχει δίκιο γιατί όταν είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και ξέρεις ότι θα είσαι εκεί, το να παίζουν οι άλλοι με τη δουλειά σου δεν είναι ωραίο… Ο λόγος που δε το βάλαμε στη σκαλέτα είναι γιατί ρίχνει και κάποιες βολές στην εκπομπή της Ελεονώρας που είναι απέναντί μας και δεν είναι κομψό να χτυπήσουμε τους συναδέλφους. Η πρόθεση σίγουρα από την Ελεονώρα είναι καλή”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Απίστευτο λάθος – Το 8χρονο κορίτσι δεν πέθανε από γρίπη

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη καθηγητής που χαστούκισε 14χρονο μαθητή του