in

LOLLOL CryCry

Τσιμτσιλή – Φραγκολιάς. Αδιανόητος χαμός στον αέρα του “Happy Day”

Σε αδιανόητη αντιπαράθεση ήρθαν σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα του Happy Day. Αφορμή ήταν οι νέες δηλώσεις που έκανε ο Καράβας, σχετικά με τον χαμό που είχε γίνει για όσα είχε πει στο Night Out και οι οποίες σχολιάστηκαν ξανά στην εκπομπή.

  • «Ρε κάτι κωλοτούμπες», είπε ξαφνικά ο Κώστας Φραγκολιάς και ξεκίνησε ο χαμός.

ΣΤ.ΤΣ.: Αυτές τις μπηχτούλες και αυτά τα παιχνιδάκια, επίτρεψέ μου…

  • Κ.Φ.: Δεν τον κράζατε;

ΣΤ.ΤΣ.: Δεν είναι σωστό αυτό που λες. Μισό λεπτό Κωστάκη μου. Δεν έκανα καμία κωλοτούμπα. Που ακριβώς είναι η κωλοτούμπα;

  • Κ.Φ.: Αυτό που κάνατε την επόμενη μέρα και τα όσα είπαν κάποιοι εδώ, τα θεωρείτε λογικά; Και ξαφνικά τώρα όλο αλλάζει; Σας πείραξε το ύφος; Κάποιος πρέπει να παίρνει άδεια και πώς να εκφράζει τα θέλω του;

Τ.Μ.: Δεν μπορείς να μας λες για κωλοτούμπες.

  • Κ.Φ.: Αν κάποιος ήταν σταθερός στην άποψή του για τον Γιώργο, αυτός είμαι εγώ.

ΣΤ.ΤΣ.: Επειδή εσύ θέλεις μάλλον, προφανώς, να σου στέλνει μηνυματάκια καi έχετε μια άλλη επικοινωνία που εμείς δεν έχουμε. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο PR και δεν μας αφορά καθόλου.

  • Κ.Φ.: Αυτό πιστεύεις ότι είναι το θέλω μου; Να μου στέλνει εμένα ο Καράβας “Κώστα σε ευχαριστώ για τη στήριξη”;

ΣΤ.ΤΣ.: Αν εσύ πιστεύεις ότι εγώ φέρθηκα όπως αποτύπωσες με αυτή την έκφραση που με προσβάλει, τότε κι εγώ πιστεύω αυτό.

  • Κ.Φ.: Βάλε το βίντεο να δεις τι λέγατε και πώς τα εκφράζατε

ΣΤ.ΤΣ.: Ξέρεις ποια θα ήταν η κωλοτούμπα Κωστάκη μου; Μάλλον πρέπει να ανοίξεις ξανά τον Μπαμπινιώτη.

  • Κ.Φ.: Για πες μου Σταματίνα μου, ποια είναι η κωλοτούμπα, για να μάθω;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. Μπράβο ο Φραγκολιάς!!!
    Υπάρχει ένα κατεστημένο στα κανάλια που έπεσε να φάει τον Καράβα επειδή τόλμησε να πει ότι θέλει να παρουσιάσει εκείνος εκπομπή. Είναι ο ορισμός του φασισμού όλο αυτό. Να μην τολμάς να μιλήσεις!!
    Κάποτε η Τσιμτσιλή ήταν στη θέση του Καράβα και ήθελε θεσούλα κεντρικής.
    Και η στάση της Σταματίνας να κατηγορεί τον Φραγκολιά ότι υποστηρίζει τον Καράβα όχι γιατί είναι δίκαιο αλλά για να κάνει PR, αυτή κι αν δείχνει ΕΠΑΡΣΗ και ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.

  2. Το ότι η Σταματίνα λέει στον Φραγκολιά να ανοίξει τον Μπαμπινιώτη με ξεπερνά.
    Ο Φραγκολιάς έχει τεράστιο γνωστικό υπόβαθρο. Ούτε το 1/10 από αυτά που ξέρει, δεν τα γνωρίζει η Ματούλα.

  3. Η κωλοτουμπα ειναι η πεμπτουσια των πρωιναδικων.Γιατί θίχτηκε η κεντρικια;Ποση αλαζονια αληθεια επικρατεί ανάμεσά στους παλιούς βολεμένους παρουσιαστες,που έτσι και μυριστούν κανενα νεο,που του ανοίγονται οι πορτες,βγαζουν νυχακια…αλιμαριστα.

  4. Υπαρχουν αταλαντα βυσματα στα καναλια που σκουζουν αν τολμησει καποιος να πει ναι θελω να το κανω , δοκιμαστε με !! Και αν τους φαει την θεση και αν ειναι η αρχη να δοκιμαστουν και αλλα προσωπα και αρχιζει να χαλαει η πιατσα και αν η Γραμμελη χασει την θεσουλα της απ τα πανελ και αρχισουν να μπαινουν ατομα που δεν γλειφουν τους παρουσιαστες και οτι αλλο υπαρχει; Και αν αρχισει να σπαει εστω και λιγο το αποστημα

  5. γλυκυτατη και δεν δειχνει ανοητη απο οσο διεκρινα γιατι οχι να μην δοκιμαστει και αυτη; Ας περασουν απο δοκιμαστικα και αν οντως ειναι καλοι ας προχωρησουν !Θορυβηθηκε ο πανελιστας Γεωργιαδης με την γυναικα του Καραβα , οταν ο ιδιος πατοκορφα γλειφει, προωθει αταλαντα βυσματα εδω και μια εικοσαετια!! Θορυβηθηκε και η Γραμμελη η οποια θα ταιριαζε γαντι στο πανελ της Κενου την οποια τωρα γλειφει και αποθεωνει αλλα στο παρελθον ξεσκιζε , εκει να δεις !!!!

  6. αντε τζαμπα ιδεες σας δινουμε απο εδω , εχει να γινει η σφαγη του Δραμαλη με την τοξικοτητα Κενου , Γραμμελη , την κακια , το δευτερο και το κιτρινο. Γι οσους της δινουν 20%αρια της Κενου ευκαιρια να παρακολουθησουν ανθρωποθυσιες , ανθρωποφαγιες και να απογειωνεται η κατινια

Κίνηση ΤΩΡΑ – Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό. Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

O καιρός σήμερα – Συνεχίζονται οι τοπικές καταιγίδες. Που υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών πλημμυρών