in ,

CryCry LOLLOL

Τρόμος στο επιτελείο της Κλαυδίας – Κινητοποίηση της τελευταίας στιγμής για να αποφύγει το πατατράκ η Ελλάδα

Τρομερά απαισιόδοξη είναι η κατάσταση για την Ελληνική Αποστολή στη Βασιλεία της Ελβετίας μετά τον χθεσινοβραδινό αποκλεισμό της Κύπρου που πήγαινε πολύ καλύτερα από την Ελλάδα στα στοιχήματα.

 

  • Οι πάντες πλέον θεωρούν δεδομένο τον αποκλεισμό και της Ελλάδας από τον τελικό και μετά από πάρα πολλά χρόνια ο Ελληνισμός ίσως να μην καταφέρει να εκπροσωπηθεί στο φετινό τελικό.

 

Υπάρχουν και οι αντίθετες φωνές: Ότι η φετινή Eurovision είναι η επιβεβαίωση των outsiders και τελικά η Κλαυδία εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί.

 

  • Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στο παρασκήνιο για μαζικές ψήφους από τον απανταχού Ελληνισμό ώστε να καταφέρει η χώρα μας να είναι στον τελικό.

 

Το ρεπορτάζ τρέχει και θα σας έχω και συνέχεια…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σεισμός 6 Ρίχτερ νότια της Κάσου – Ήχησε το 112 για τσουνάμι

Θρίλερ στο Ελληνικό – Θα τους “μαζέψει” όλους το Ανθρωποκτονιών. Η χθεσινή πρωτοβουλία και το σημείωμα