in

OMGOMG

Τρομακτικό τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/9) στο Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο, με αποτέλεσμα ένας νεαρός άνδρας να χάσει τη ζωή του και τρία ακόμη άτομα να τραυματιστούν.

  • Δυστυχώς οι νέες πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο Μαρκόπουλο αναφέρουν πως τελικά υπάρχει και ένας νεκρός.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη που σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στο 37ο χλμ από Μαρκόπουλο προς Πόρτο Ράφτη αποτέλεσμα της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός ατόμου και ο τραυματισμός άλλων τριών οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο.

  • Να σημειώσουμε ότι από τη σύγκρουση τα οχήματα πήραν φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και 8 πυροσβέστες.

Ο ένας άνδρας ήταν σοβαρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε.

  • Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη από το ύψος της οδούς Δάφνης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πόρτο Ράφτη.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κατερίνα Στικούδη – Δείτε την έγκυο να δίνει “πόνο” με την… όπισθεν

«Σασμός» – Ο Φαρμάκης έφυγε και έρχεται η ….αδερφή του να τους…τσακίσει!