in

LOLLOL

Τρολάρισμα στο Twitter με τις περιπτύξεις Καρολίνας-Πρίαμου – «Ρε παιδιά εδώ…»

Ότι ο Μάριος Πρίαμος θα φλέρταρε την Καρολίνα, ήταν κάτι που το είχαμε ψυλλιαστεί από την πρώτη στιγμή αφού ήταν ολοφάνερο ότι φλερτάρει με κοπέλα της αντίπαλης ομάδας. Δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές με την περιγραφή που είχε κάνει. Ή η Χαμπέρη θα ήταν ή η Καρολίνα. Αλλά με τη Χαμπέρη δεν θα υπήρχε και τρελός λόγος να προκληθεί ενδιαφέρον.

Αντιθέτως, με την Καρολίνα, που όσο λείπει, ο Μπο είχε βγει στις εκπομπές και έλεγε ότι είναι ερωτευμένοι μαζί, θα προκαλούσε ζητήματα. Όπως και έγινε. Ο Μπο έχει βρεθεί σε χειρότερη θέση απ΄αυτή που βρέθηκε ο Γιώργος Λιβάνης στο Survivor 4 με Μαριαλένα και Κατσούλη, γιατί εδώ έχουμε και ένα στιγμιότυπο με γλωσσόφιλα ανάμεσα στους δύο παίκτες που είναι σε αντίπαλες ομάδες.

Φεύγουν δηλαδή οι δυο τους στα κρυφά, μπαίνουν στο δάσος και πηγαίνουν σε μια κοινή καλύβα για πριν τα αγωνίσματα και ανταλλάσσουν θερμότητα.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ, Καρολίνα και Μάριος Πρίαμος θύμισαν κάτι από Μπισμπίκη-Βανδή, με τα σχόλια στο Twitter να θυμίζουν τις ατάκες του Λιάγκα όταν έβλεπε τον ηθοποιό να φιλάει την τραγουδίστρια στην Αράχωβα.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets που σίγουρα δεν κάνουν τον Μπο να νιώθει ιδιαίτερα καλά.

 

 

 

 

 

chrisnick
@chris_chris_10
Δηλαδή ο Μάριος συναντά κρυφά στο δάσος παίκτρια της αντίπαλης ομάδας? Λείπεις όσο ποτέ #survivorGR https://t.co/LkzNAkSYLV

Image

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τα αλλάζει όλα μετά τον θάνατο του πατέρα του – Ο Παύλος κάνει το μεγάλο βήμα

Σοκ – Δεν φαντάζεστε τι ατύχημα συνέβη σε stripper με πελάτη…