in

Τροχαίο στην Κηφισίας ΤΩΡΑ – Μηχανή παρέσυρε γιαγιά και 3χρονο παιδί

Τροχαίο σημειώθηκε στην Λεωφόρο Κηφισίας το πρωί της Πέμπτης (01.06.2023).

 

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, μια μηχανή στην άνοδο της Κηφισίας, στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, παρέσυρε 2 πεζούς.

 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ηλικιωμένη και ένα 3χρονο κοριτσάκι. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως περνούσαν το δρόμο από σημείο που δεν είχε διάβαση, και βρίσκονταν στην μεσαία λωρίδα όταν η μηχανή έπεσε πάνω τους.

Η 70χρονη έχει μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό ενώ το παιδί σε νοσοκομείο Παίδων. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η κατάστασή τους, μόνο ότι το 3χρονο παιδί βγάζει αρκετό αίμα από το αυτί. Λόγω του τροχαίου έκλεισε προσωρινά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει, ωστόσο υπάρχει αρκετή κίνηση. Σημειώνεται πως είναι το 4ο τροχαίο με θύμα πεζό μέσα σε 3 μέρες. Σήμερα το πρωί ένας άνθρωπος σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Μένω δίπλα στον Κηφισό. Το πόσο ακούγονται οι μηχανές κυβισμού που τρέχουν σαν τρελές δεν λέγεται.
    Το ίδιο και στην οδήγηση. Σου ρίχνουν μούτζες αν θες να αλλάξεις λωρίδα, έχεις βγάλει φλας και είσαι μπροστά τους. Ακόμα κι αν τα έχεις κάνει όλα σωστά πρέπει να υπολογίσεις ότι τρέχουν αυτοί σαν τρελοί και δεν προλαβαίνουν να φρενάρουν και δεν σκέφτονται αυτοί ότι μεταξύ αυτοκινήτων δεν πρέπει να τρέχουν με τέτοιες ταχύτητες γιατί απλά δεν μπορείς να φρενάρεις εγκαίρως αν τρέχεις με 120km/h.
    Είτε είναι διάβαση είτε όχι, δεν έπρεπε να έχει τέτοια ταχύτητα ώστε να προλάβει να αντιδράσει σε οποιοδήποτε εμπόδιο;
    Το ίδιο γίνεται στην Χαριλάου Τρικούπη στη νέα Ερυθραία στο ύψος του ιντερσπορτ. Τα αυτοκίνητα σταματάνε, τα μηχανάκια περνάνε ξυστά δίπλα σου είτε είσαι μόνος ή με παιδί

Βόλος ΤΩΡΑ – «Έγινα ληστής επειδή ο πατέρας μου έχει καρκίνο και δουλεύει για 600 €»

Πάτρα – Τι υποστήριξε ο Πακιστανός που προσπάθησε να αρπάξει το 9χρονο αγοράκι