in

CryCry OMGOMG

Τροχαίο στη Λιβύη – Η τραγική ιστορία της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε

Πέντε ήταν συνολικά τα θύματα του φρικτού τροχαίου που είχε η ελληνική ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη την Κυριακή 17/9, η οποία είχε στόχο την παροχή βοήθειας μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Ένα από τα θύματα ήταν και η 40χρονη νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας, Εύη Α. Η εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου σκιαγράφησε το προφίλ της αδικοχαμένης νοσηλεύτριας, ενώ τηλεφωνικά μίλησε για εκείνη ο θείος της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Γιώτα Κηπουρού, η 40χρονη στρατιωτικός μπήκε στην Πολεμική Αεροπορία χάρη στον θείο της, ο οποίος ήταν ιπτάμενος και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής συνετρίβη.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική τραγωδία την οποία βίωσε στο παρελθόν η συγκεκριμένη οικογένεια. Το 2005, ο αδελφός της Εύης σκοτώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης σε τροχαίο δυστύχημα, λίγο αφότου αγόρασε το καινούριο του, γρήγορο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών στο Tlive, τότε ο αδελφός της ήταν 23 ετών.

Τον Ιανουάριο του 2023 η άτυχη Εύη αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στο Παρίσι και αυτό το διάστημα ετοίμαζε με τον καλό της τον θρησκευτικό. Ωστόσο, δυστυχώς δεν πρόλαβε.

«Έχουμε πάθει νευρικό κλονισμό. Τι να σας πω για την Εύη… Έχουμε σοκαριστεί, είναι κάτι που έρχεται από το σύμπαν, από κινηματογραφική ταινία… Δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε», δηλώνει ο θείος της αδικοχαμένης Εύης στο Tlive.

«Μία μεγάλη οικογένεια θρηνεί μία κοπέλα που ήταν πολύ μορφωμένη, που της άρεσε να παίρνει πτυχία, να κάνει μεταπτυχιακά και να ανεβαίνει ψηλά. Αρραβωνιάστηκε με τον Γιάννη στο Παρίσι και την επόμενη χρονιά ετοίμαζαν τον γάμο τους», περιγράφει αμέσως μετά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λιμενικοί διέσωσαν 47 λαθρομετανάστες σε Ρόδο και Μυτιλήνη

“My Style Rocks” – Με δάκρυα στα μάτια η Απολλεών εξομολογήθηκε πώς προέκυψε το όνομά της