in ,

Τρίτο κανάλι το Open – Μεγάλο πλέον το πρόβλημα στον ΑΝΤ1 με φήμες για απολύσεις και αλλαγές…

Σαρωτικές αλλαγές ακόμη και μέσα στον Οκτώβριο μαθαίνω πως έρχονται στον ΑΝΤ1 σε περίπτωση που το κανάλι δεν ανακάμψει στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

  • Το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από κακό και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τηλεθέαση έχει καταρρεύσει. Θα μου πείτε είμαστε σε περίοδο καλοκαιρινών επαναλήψεων… Ναι υπάρχει όμως και ο αντίλογος.

Mega που είχε κλείσει για ένα διάστημα αλλά και Alpha πηγαίνουν με τις επαναλήψεις πολύ καλύτερα και η ταινιοθήκη τους είναι αυτή που έχει «γράψει» ως συνήθεια στο κοινό. Αντίθετα ο ΑΝΤ1 απαξιώνεται καθημερινά στο τηλεκοντρόλ.

  • Την έκπληξη βέβαια κάνει το Open που με μόλις τρεις – τέσσερις κινήσεις χαμηλού κόστους την εβδομάδα που μας πέρασε ανέβηκε στην 3η θέση και με διαφορά μικρότερη της μονάδας από το δεύτερο Mega.

Συγκεκριμένα ο Alpha ήταν πρώτος με 11,8% και ακολούθησαν: Mega 10,8%, Open 9,9%, ΣΚΑΪ 9,2%, STAR 8,9%, ANT1 7,3%, ΕΡΤ1 6,5%.

 

 

Αυτό που μαθαίνω είναι πως ο Σεπτέμβριος θα κρίνει τα πάντα: Αν ο ΑΝΤ1 είναι εκτός πρώτης τριάδας έρχεται «ξήλωμα» στελεχών αλλά και κόψιμο προγραμμάτων που δυστυχώς θα συνεπάγεται απολύσεις…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Ρουμελιώτη λιώνει στην άμμο μέσα στην αγκαλιά του άντρα της

Παρασκήνιο ΣΚΑΙ – Ο τρόμος της Σκορδά για τους όρους που της έθεσε η Σταμάτη