in ,

CryCry AngryAngry LOLLOL

Τριγμοί στο ραδιομέγαρο από την απαράδεκτη εμφάνιση Αλευρά – Καλούτα. Τελειώνουν πριν τον τελικό;

xr:d:DAFwTbwkdmA:3427,j:1954981812256179772,t:24022309
Μεγάλος χαμός επικράτησε χθες στην ΕΡΤ. Σε μια στιγμή που η Δημόσια Τηλεόραση βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της από την έναρξη της λειτουργίας της την δεκαετία του ’60 και ανταγωνίζεται ευθέως τα ιδιωτικά κανάλια ο ερασιτεχνισμός που επέδειξαν Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα εξέθεσε τα στελέχη του Ραδιομεγάρου και «πλήγωσε» την εικόνα του Πρώτου Καναλιού.
  • Δεν ήταν μόνο ότι δεν είχαν κανέναν συντονισμό μεταξύ τους, ότι δεν γνώριζαν βασικές πληροφορίες για το διαγωνισμό και την ιστορία του δεν ήξεραν καν ποιοι διαγωνίζονταν στον α’ ημιτελικό και με ποια σειρά.
Τα λάθη που έγιναν ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για αλλαγή στον αποψινό κρίσιμο β’ ημιτελικό που διαγωνίζεται η Ελλάδα. Αυτό όμως δεν ισχύει για τον Μεγάλο Τελικό.
  • Αν και δεν είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο μαθαίνω πως σε χθεσινή πολύ κλειστή σύσκεψη έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να είναι άλλοι οι σχολιαστές του Μεγάλου Τελικού του Σαββάτου.
Όμως και πάλι και αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις και παραδοχή μιας μεγάλης ήττας. Το θέμα είναι σε πλήρη εξέλιξη και το ρεπορτάζ τρέχει…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Επιστήμονες είναι κοντά στην ανάπτυξη μιας «καθολικής» ομάδας αίματος

Ολυμπιακός ΤΩΡΑ – Υποδοχή ηρώων στο «Ελ. Βενιζέλος» για τους θριαμβευτές της Βαρκελώνης