in

OMGOMG WTFWTF

Τριαντάφυλλος – «Στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι τραγούδησα αφιλοκερδώς είμαι σε όλα κύριος»

Παρέμβαση στην εκπομπή του mega έκανε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλος με αφορμή τον έλεγχο της ΑΑΔΕ για τους συντελεστές του γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο είπε ότι γνωρίστηκε με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor και ήρθαν κοντά και όταν εκείνη του είπε ότι θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, εκείνος της είπε ότι όταν θα παντρευόταν θα τραγουδούσε στο γάμο της αφιλοκερδώς.

«Συζητάγαμε στη ζούγκλα, και της έλεγα ότι αν παντρευτεί θα πάω να τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Όπως και έκανα. Την ίδια μέρα τραγουδούσα στον Πειραιά, στο μαγαζί που εμφανίζομαι, και πριν πάω για την προγραμματισμένη μου εμφάνιση, πήγα στον γάμο. Το έκανα γιατί το είχα υποσχεθεί. Γι’ αυτό άλλωστε έκανα και μόνο ένα μισάωρο πρόγραμμα, γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί που τραγουδάω αλλιώς θα έτρωγα ξύλο. Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την Εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Και πρόσθεσε: «Από τον κ. Ατζούν είναι φορολογημένα τα λεφτά που έχω πάρει. Το ξέρεις όμως ότι είναι προσωπικά δεδομένα αυτά; Να ψάξει η ΑΑΔΕ αν είμαι κύριος σε όλα. Δήλωσα ότι αυτό το κάνω δωρεάν, το δήλωσα πριν το γάμο, το δήλωσα και στο γάμο».

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Μεσολόγγι ΤΩΡΑ – Ο θάνατος του κωφού βοσκού στην ίδια περιοχή που εκτέλεσαν τον Μπάμπη

Δολοφονία Μεσολόγγι – Το πρόσωπο που «ξεκλείδωσε» το τηλέφωνο του Μπάμπη – «Ελπίζω να ηρεμήσει η ψυχή του»