in

CryCry OMGOMG

Τριαντάφυλλος για τη φωτιά στη Ρόδο – «Όλο το βράδυ μιλούσα με τη μητέρα μου, είχα αγωνία»

«Μιλάω με την οικογένειά μου χθες, με τη μητέρα μου, όλο το βράδυ για τη μάχη που έδιναν στο χωριό μου, τον Απόλλωνα. Είχα αγωνία, γιατί ήταν ο γαμπρός μου, η αδερφή μου, τα ξαδέρφια μου, όλοι οι φίλοι μου και πάλευαν με τις φλόγες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος, μιλώντας σήμερα μέσα από το «Καλοκαίρι Yes» εκφράζοντας τη δική του αγωνία για τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Απόλλωνα στη Ρόδο, τον τόπο καταγωγής του.

Στην πρωινή εκπομπή του OPEN μίλησε στη συνέχεια και ο γαμπρός του, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στο νησί των Δωδεκανήσων.

«Δύσκολα και χθες, δύσκολα και σήμερα τα πράγματα. Υπάρχουν τρία ενεργά μέτωπα. Ήταν άμεση η ανταπόκριση από την Πυροσβεστική, τις εθελοντικές οργανώσεις, τον Δήμο και την Περιφέρεια. Δεν προλάβαμε να ανακόψουμε τη φωτιά πριν βραδιάσει, γι’ αυτό και έδιναν μάχη όλο το βράδυ. Είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα τώρα αλλά υπάρχουν δυνατά ενεργά μέτωπα με έντονους μαύρους καπνούς. Δεν είναι ακόμη υπό έλεγχο. Εγώ δεν λειτούργησα σαν πυροσβέστης αλλά σαν πρόεδρος της κοινότητας που είμαι. Δεν ήταν η εργασία μου τόσο στην πυρόσβεση όσο στη μεταφορά αλλά και την υπόδειξη κάποιων περιοχών που βοηθούσαν τις πυροσβεστικές δυνάμεις γιατί ξέρω την περιοχή», επισήμανε ο Μάκης Λαγογιάννης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χανιά – Βρέθηκε και άλλο μέλος του διαμελισμένου άντρα στη ΔΕΔΙΣΑ

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο έξω από την Οιχαλία (φωτογραφίες)