in

OMGOMG

Τριαντάφυλλος για Κάκκαβα – «Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι»

«Το Open είναι ευχαριστημένο μαζί μας, μας έχει στηρίξει πολύ. Μας είπαν ότι κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη που έγινε ποτέ, δεν το περίμεναν. Δεν ξέρω τίποτα για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Αλέξη Παππά. Θα είναι ωραίο να είμαι σε πάνελ με τον Αλέξη Παππά, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Τα σαββατοκύριακα θα έχω πολλή δουλειά με τα live… Δεν ξέρω τίποτα ακόμα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος, μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast@Star» για το αν θα πάει η εκπομπή το σαββατοκύριακο, αλλά και για τη Ναταλί Κάκκαβα.

  • «Η Ναταλί θα έρθει ως κεντρική παρουσιάστρια;», ρώτησε η ρεπόρτερ με τον ίδιο να απαντά: «Εμείς είμαστε μία παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Τώρα εσένα πια “νούμερα” σε βλέπουν θεέ μου! Μάθε πρώτα ελληνικά και μετά τα λέμε. Ο κάθε”τιποτας” γίνεται παρουσιαστής με το έτσι θέλω και τα παιδάκια που τελείωσαν σχολές δημοσιογραφιας δεν βρίσκουν δουλειά εξαιτίας σας.

Παύλος Χαϊκάλης – «Είναι επιλογή μου να μην είμαι στην τηλεόραση. Έχω σιχαθεί πάρα πολύ»

Τριαντάφυλλος για Κάκκαβα – «Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι»