Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο Παρίσι και, όπως ήταν αναμενόμενο, κατάφερε για ακόμη μία φορά να γίνει το πρόσωπο της βραδιάς.
Μετά την παρουσία της στο εντυπωσιακό σόου της Σίλιας Κριθαριώτη, η ηθοποιός και επιχειρηματίας δεν επέστρεψε απλώς στο ξενοδοχείο της. Αντίθετα, συνέχισε τη βραδιά σε κοσμικό πάρτι, όπου έδωσε τον δικό της ρυθμό.
Με εντυπωσιακό look, ανεβασμένη διάθεση και χορευτικές κινήσεις που δεν πέρασαν απαρατήρητες, η Αθηνά τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα.
Τα στιγμιότυπα από τη βραδινή έξοδο ανέβηκαν στα social media και, μέσα σε λίγη ώρα, προκάλεσαν σχόλια και αντιδράσεις.
Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της, αδιαφορώντας για όσα λέγονται γύρω από το όνομά της. Άλλωστε, ξέρει πολύ καλά πώς να συνδυάζει δουλειά, ταξίδια και διασκέδαση.
Το Παρίσι έγινε για λίγες ημέρες η προσωπική της πασαρέλα και η Αθηνά απέδειξε ξανά πως, όπου εμφανίζεται, δύσκολα περνά απαρατήρητη.
