«Τρέλα» στην Πυλαία – Ο Μυστακίδης χτίζει το νέο υπερσύγχρονο «σπίτι» του ΠΑΟΚ

1 Min Read

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα και αυτό φαίνεται πλέον όχι μόνο στα λόγια, αλλά και… στις εικόνες! Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, υπό τον Αριστοτέλη Μυστακίδη, δείχνει πως έχει βάλει μπροστά ένα μεγάλο σχέδιο συνολικής αναβάθμισης του μπασκετικού οργανισμού.

  • Οι νέες φωτογραφίες από την Πυλαία αποκαλύπτουν την πρόοδο των εργασιών για το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας και η εικόνα μόνο απαρατήρητη δεν περνά.
  • Ένα έργο που φιλοδοξεί να αλλάξει την καθημερινότητα των παικτών και του τεχνικού επιτελείου και να δημιουργήσει τις βάσεις για έναν ΠΑΟΚ που θα κοιτάζει ψηλότερα.

Το νέο «σπίτι» του Δικεφάλου θα διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένα κλειστά γήπεδα, χώρους ατομικής και ομαδικής εκγύμνασης, σύγχρονο γυμναστήριο ενδυνάμωσης και αποκατάστασης, αποδυτήρια, αίθουσα ανάλυσης αγώνων, αλλά και ιατρικούς και φυσικοθεραπευτικούς χώρους.

Παράλληλα, προβλέπονται εξωτερικοί χώροι πρασίνου και στάθμευσης, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο.

Η νέα διοίκηση Μυστακίδη φαίνεται πως δεν θέλει απλώς να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά να αφήσει το δικό της αποτύπωμα. Και αν κρίνουμε από τα έργα στην Πυλαία, το μεγάλο project μόλις ξεκίνησε!

Share This Article