in

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν σε Αγία Παρασκευή και Βουλιαγμένη

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν από τις Αρχές την περασμένη Παρασκευή (26.1.2024) στην Αγία Παρασκευή και στη Βουλιαγμένη για επίθεση εις βάρος σε έναν συνομήλικό του αλλά και για κατοχή όπλων και ναρκωτικών ουσιών αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής συνέλαβαν έναν ανήλικο στην Αγία Παρασκευή που επιτέθηκε σε έναν 15χρονο μαζί με άλλους.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., το 15χρονο θύμα ήταν με φίλους του στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, όταν τον προσέγγισε ο συνομήλικος δράστης μαζί με τους φίλους του με απειλητικές διαθέσεις. Το θύμα έφυγε και οι ανήλικοι τον κυνήγησαν.

Αφού έπεσε στο έδαφος, ο 15χρονος συλληφθείς τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές και τον έβριζε. Αστυνομικοί οδήγησαν τον δράστη στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής δύο 17χρονους στην περιοχή της Βουλιαγμένης, τους οποίους εντόπισαν μέσα σε ένα όχημα, που έκριναν ότι ήταν ύποπτο και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Μετά από έλεγχο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς και 7 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 12,5 γραμμ. κάνναβη, κρυμμένες μέσα σε λούτρινο παιχνίδι.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν ο σουγιάς, η κάνναβη και το αυτοκίνητο.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς των παραπάνω νεαρών για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Η έκρηξη του ηφαιστείου στην Σαντορίνη ήταν 15 φορές ισχυρότερη από την Τόνγκα

Τα είδε αυτά ο Ρονάλντο; Η Χεορχίνα έδειξε την πίσω όψη της σε όλο τον κόσμο (ΦΩΤΟ)