in

CuteCute LOLLOL CryCry

Τραγουδιστής με χρέη στο δημόσιο κατέθεσε αγωγή εναντίον του nassosblog και ζητά 100.000 ευρώ

Πριν από ελάχιστο χρονικό διάστημα πληροφορήθηκα πως ο συγκεκριμένος αοιδός που το παίζει παντού “καλό παιδί και άξιο παλικάρι” κατέθεσε μήνυση εναντίον μου κατηγορώντας με ωσάν συκοφάντη και ψεύτη.

 

  • Δεν δίστασε να με κατηγορήσει πως εξυπηρετώ συμφέροντα (;) και ασχολούμαι μαζί του με μοναδικό σκοπό την κατασυκοφάντηση του. Και φυσικά, κινήθηκε εναντίον μου έχοντας την ελπίδα πως θα φοβηθώ από τη δικαστική εμπλοκή της υπόθεσης.

 

Είναι φανερός ο τρόμος του καθώς τα τελευταία χρόνια αποκαλύπτεται ένα άλλο πρόσωπο του και μάλιστα, με δικαστικές αποφάσεις. Ένα πρόσωπο που κινείται παραβατικά, με σκοπό την φοροδιαφυγή και τη χρησιμοποίηση αχυρανθρώπων.

 

Έτσι ο τραγουδιστής ενώ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και διατηρεί κέντρα διασκέδασης, παρουσιάζεται μόνον ως τραγουδιστής. Από ό,τι αποκαλύπτεται από τις εναντίον του δικαστικές αποφάσεις, για τον δήθεν θιγόμενο απο τα ρεπορτάζ μας « η χρήση παρένθετων προσώπων για την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας από μέρους του πρώτου των κατηγορουμένων ούτε καινοφανής ήταν ούτε εξαιρετική. Αντιθέτως, ήταν συχνή και δορυφορείτο από τα εν πολλοίς συχνά δυσώδη χαρακτηριστικά των ανάλογων συμφωνιών της νύχτας, ήτοι την απόκρυψη εισοδημάτων, τη διάπραξη φορολογικών παραβάσεων, τη χρήση παρένθετων προσώπων και διεφθαρμένων ανθρώπων του κρατικού μηχανισμού, και τον άτυπο και αδιαφανή χαρακτήρα των σχετικών συμφωνιών σε ένα ευρύτερο πλαίσιο πακτωλού χρημάτων και ανομίας …».

 

 

Δεν τα γράφω εγώ, κύριε ΜΟΥ αλλά ο Δικαστής του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Μήπως πρέπει να τον ενάγετε και να τον μηνύσετε και αυτόν;

 

  • Είναι το λιγότερο παιδική η σκέψη του πως μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας μπορεί να με φιμώσει μία μήνυση ή μία αγωγή για αποζημίωση με την οποία διεκδικεί 100.000 ευρώ επειδή η δημοσιογραφική μου έρευνα έχει φτάσει «στο κόκκαλο» για το άτομο του. Και θα συνεχιστεί. Διότι δεν γίνεται εγώ και άλλα τόσα εκατομμύρια Ελλήνων να φορολογούνται μέχρι κεραίας και κάποιοι άλλοι να χρωστούν στο Ελληνικό δημόσιο ν΄απολαμβάνουν ζωάρα με τα μαύρα λεφτά και να ταπεινώνουν κάθε μορφή υγειούς επιχειρηματικότητας στην χώρα.

 

Γελιέται, αν πιστεύει πως θα με σταματήσει με τέτοιου είδους κόλπα. Και γνώση έχω, και ευθυκρισία, και επαγγελματική αξιοπρέπεια. Ας γνωρίζει λοιπόν, πως εμένα δεν με σταμάτησε η δολοφονική επίθεση τον Μάρτιο του 2018 εναντίον μου, και θα με σταματήσει η αγωγή του;

 

Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Νάσος Γουμενίδης

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Άγριος καβγάς με συνεργάτη της Χατζηπαντελή – «Τσακώθηκαν, την παράτησε και η Σοφία έκλαιγε…»

Σαλαμίνα ΤΩΡΑ – Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσαν. Είχε δύο σφαίρες στην κοιλιά