in

Τραγωδία στο Ρέθυμνο – Μηχανή συγκρούστηκε με φορτηγό. Νεκρός ένας 18χρονος!

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη στο Ρέθυμνο, με θύμα έναν 18χρονο ο οποίος επέβαινε σε μηχανή η οποία συγκρούστηκε με φορτηγό.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ο θάνατος του 18χρονου νεαρού ήταν ακαριαίος, καθώς η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είναι πλέον δύσκολη η αναγνώριση της ταυτότητας του νεκρού.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 08:00 το πρωί όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με το φορτηγό, στην περιοχή Μασταμπάς. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του ίδιου μέσου, η μηχανή φέρεται να «καρφώθηκε» στον πίσω τροχό του φορτηγού.

  • Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον συνοδηγό της μηχανής και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας περίπου 17-18 ετών ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση και δεν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του.

Επί ποδός βρέθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που προχώρησε σε πλύση του οδοστρώματος.

Τα αίτια υπό τα οποία συνέβη το τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία, συνεπώς η μαρτυρία του διασωθέντα είναι πολύτιμη για τους αστυνομικούς αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στο μοιραίο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Έλληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη» μεταδίδουν οι Κροάτες

Δείτε πόζα – Η Ελευθερίου απέδειξε ότι είναι η βασίλισσα στο “στήσιμο»