in

CryCry OMGOMG

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη – Τα 12 χρόνια σχέσης… το διαζύγιο… η εκτέλεση και τα ορφανά

Οι πυροβολισμοί που άκουσαν τις πρωινές ώρες οι κάτοικοι στην περιοχή της Καλαμαριάς έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές. Μια οικογενειακή τραγωδία είχε γραφτεί πίσω από τους τοίχους του διαμερίσματος της 42χρονης μητέρας, επί της οδού Κομνηνών.

 

Ο πρώην σύζυγός της με καραμπίνα της αφαίρεσε τη ζωή και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του. Τραγικές φιγούρες τα δύο τους παιδιά που βρίσκονταν στο σχολείο…

 

  • Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, όλα συνέβησαν στις 8.15 το πρωί, όταν ο αστυνομικός, αφού έφυγαν με το σχολικό τα δυο τους παιδιά, επισκέφθηκε το διαμέρισμα της πρώην συζύγου του και οπλίζοντας την καραμπίνα που είχε στην κατοχή του δολοφόνησε τη μητέρα των παιδιών του και εν συνεχεία τερμάτισε τη ζωή του.

 

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες για περιστατικό με πυροβολισμούς στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν, εντόπισαν τις σορούς.

  • Σύμφωνα με το protothema, ο αστυνομικός Λ. Μ. υπηρετούσε στο τμήμα της Υ.Τ.Ε.Β.Ε. (Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος), ενώ του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο.

Η τοποθέτησή του 38χρονου σε υπηρεσία γραφείου οφείλεται σε πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε. Η καραμπίνα (κυνηγετικό όπλο) με την οποία τελέστηκαν το έγκλημα και η αυτοκτονία βρισκόταν νομίμως στην κατοχή του αστυνομικού.

Τα παιδιά την ώρα του φονικού βρίσκονταν στο σχολείο και δεν γνώριζαν ότι οι γονείς τους ήταν νεκροί. Ειδικοί ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβησαν από την πρώτη στιγμή στο σχολείο που φοιτούν τα δύο ανήλικα για να αναλάβουν τη στήριξή τους.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΑΝΤ1 – Αυτή είναι η νέα prime time του σταθμού. Η απόλυτη γκιλοτίνα του Ποφάντη

“I am celebrity get me out of here” – Τα δύο νέα πρόσωπα που μπήκαν στη λίστα των παικτών…