Τραγωδία στην Ίο – Νεκρός 22χρονος μετά από ανατροπή γουρούνας

1 Min Read

Μια ακόμη τραγωδία στους ελληνικούς δρόμους γράφτηκε στην Ίο, όπου ένας 22χρονος έχασε τη ζωή του ύστερα από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με γουρούνα. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Χώρας – Μαγγαναρίου, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους του νεαρού άνδρα.

  • Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γουρούνα που οδηγούσε ο 22χρονος, έχοντας ακόμη έναν συνομήλικό του ως συνεπιβάτη, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες. Η σφοδρότητα του ατυχήματος αποδείχθηκε μοιραία για τον οδηγό, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο δεύτερος επιβάτης στάθηκε πιο τυχερός, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, ενώ το νέο θανατηφόρο περιστατικό με γουρούνα επαναφέρει στο προσκήνιο τις ανησυχίες για την ασφάλεια των συγκεκριμένων οχημάτων σε τουριστικές περιοχές.

Share This Article