in ,

CryCry

Τραγωδία στα Τέμπη – Το «αντίο» στη σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου. Σε λευκό φέρετρο το «αηδόνι» του Ωραιοκάστρου

Βαρύ το κλίμα στο Ωραιόκαστρο όπου σήμερα κηδεύτηκε η 26χρονη Ελισάβετ Χατζηβασιλείου που σκοτώθηκε στα Τέμπη από τη μετωπική σύγκρουση της επιβατικής αμαξοστοιχίας με το εμπορικό τρένο.

Τέμπη: Λευκό φέρετρο για το "αηδόνι" του Ωραιοκάστρου- Η στιγμή που ο κόσμος αποχαιρετά τη σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου
Κηδεία σοπράνο - Τέμπη
  • Το φέρετρο ήταν λευκό, η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών για να αποχαιρετήσει την αδικοχαμένη σοπράνο, ή όπως την αποκαλούσαν οι κάτοικοι της περιοχής το “αηδόνι” του Ωραιοκάστρου.
Κηδεία σοπράνο - Τέμπη

Υπενθυμίζεται ότι η Ελισάβετ Χατζηβασιλείου επέβαινε μαζί με την τυφλή γάτα της σε ένα από τα μπροστινά βαγόνια. Η 26χρονη έκανε συχνά το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Τη μοιραία ημέρα επέστρεφε στη συμπρωτεύουσα. Μετά το δυστύχημα, συγγενείς και φίλοι την αναζητούσαν, καθώς ήταν στη λίστα με τους αγνοούμενους. Τελικά, το κατοικίδιό της βρέθηκε νεκρό, μέσα στη γατόφορο εκτός τρένου και πριν δύο ημέρες ταυτοποιήθηκε και η σορός της νεαρής γυναίκας.

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

«Πάγωσαν» στην Καλαμάτα – Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στα σκαλιά του Ωδείου!

Τραγική συγκυρία στον Βόλο – Νεκροί πατέρας και κόρη με διαφορά μισής ώρας