in

OMGOMG

Τραγωδία στα Τέμπη – Συνεχίζεται η πολύωρη απολογία του σταθμάρχη. Τι θα υποστηρίξει

Απολογείται εδώ και περίπου τέσσερις ώρες ο σταθμάρχης Λάρισας ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος που οδήγησε στην τραγωδία στα Τέμπη, στοιχίζοντας τη ζωή σε 57 ανθρώπους στο πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα.

Η απολογία του σταθμάρχη ήταν να ξεκινήσει στις 11 το πρωί ωστόσο λόγω τεχνικού προβλήματος, διεκόπη και άρχισε περίπου στις 14:00 το μεσημέρι.

  • Μάλιστα σύμφωνα με όσα επισήμανε δικηγόρος που εκπροσωπεί τραυματία, η διακοπή της απολογίας έγινε γιατί δεν δούλευε ο εκτυπωτής…

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του σταθμάρχη, Στέφανο Παντζαρτζίδη,  η ανακρίτρια ζήτησε λίγο χρόνο ακόμη λόγω τεχνικού θέματος.

Ο σταθμάρχης είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες και συγκεκριμένα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αδίκημα που διώκεται, με βάση πρόσφατη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, ως κακούργημα και επισύρει ποινές από δέκα χρόνια κάθειρξη έως ισόβια. Είναι επιπρόσθετα αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή, αλλά και κατηγορίες για σωματικές βλάβες με τον ίδιο ποινικό χαρακτηρισμό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Τραγωδία στα Τέμπη – Στον ψυχολόγο και οι πυροσβέστες. Οι εικόνες που τους “στοιχειώνουν”

Βόμβα από τον πατέρα της Αλεξανδράτου – «Έκανε σ3ξ και…»