in

AngryAngry

Τραγωδία στα Τέμπη – Σάλος από τις προσλήψεις στον ΟΣΕ με μπλοκάκι λίγες ώρες μετά το δυστύχημα

Σάλο έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της είδησης για την επικύρωση προσλήψεων στον ΟΣΕ με μπλοκάκι λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, αναρτήθηκε το πρωί της Τετάρτης, στη «Διαύγεια», η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ, με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου 2023, για «ανάθεση παροχής Υπηρεσιών της ειδικότητας του Σταθμάρχη για χρονικό διάστημα 6 μηνών».

Η απόφαση του ΔΣ του ΟΣΕ προβλέπει:

1) «την ανάθεση παροχής Υπηρεσιών της ειδικότητας του Σταθμάρχη, σε εξωτερικούς συνεργάτες (73 τον αριθμό), για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών (ήτοι από 01.04.2023 μέχρι και 30.09.2023), οι οποίοι θα απασχοληθούν σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, σύμφωνα με τις ανάγκες του Οργανισμού».

2) «το κόστος απασχόλησής τους εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ποσό των επτακοσίων ογδόντα τριών χιλιάδων (783.000,00) ευρώ πλέον ΦΠΑ, ήτοι 970.920,00 ευρώ».

  • Εν τω μεταξύ, την αναστολή όλων των σιδηροδρομικών δρομολογίων που ήταν προγραμματισμένα για την Πέμπτη, ανακοίνωσε η Hellenic Train, λόγω απεργίας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Ήδη από το μεσημέρι της Τετάρτης είχε υπάρξει αναστολή του συνόλου των δρομολογίων σε όλη τη χώρα. Ένας μικρός αριθμός δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας, στις γραμμές Χαλκίδας και Κιάτου, πραγματοποιήθηκε μέσω λεωφορείων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τραγωδία στα Τέμπη – Ξέσπασε εκπαιδευτής μηχανοδηγών. «Δεν έπρεπε να αφήσουν μόνο του τον σταθμάρχη, ήταν άπειρος»

Τραγωδία στα Τέμπη – «Για 70 χιλιόμετρα το τρένο πέρναγε με κόκκινο»