in

AngryAngry

Τραγωδία στα Τέμπη – Ο 59χρονος σταθμάρχης έκανε πρακτική εξάσκηση σε χαλασμένους πίνακες!

Τα νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν πως ο 59χρονος σταθμάρχης είχε κάνει πρακτική εξάσκηση σε χαλασμένους πίνακες.

Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευόμενοι σταθμάρχες, ανάμεσά τους και ο 59χρονος, έκαναν πρακτική εξάσκηση σε δύο συγκεκριμένους σταθμούς, στο Λιτόχωρο και την Καλαμπάκα.

  • Ωστόσο, ο πίνακας ελέγχου στο Λιτόχωρο είναι χαλασμένος, ενώ στην Καλαμπάκα δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου, επειδή αποτελεί τερματικό σταθμό και σταθμό αφετηρίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα Φεβρουαρίου, ο 59χρονος έκανε 14 υπηρεσίες στην Καλαμπάκα, όπου όπως αναφέρθηκε δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου.

Στη συνέχεια έκανε άλλες δύο υπηρεσίες στους Νέους Πόρους μαζί με έναν άλλο συνάδελφο, με τις βάρδιες τους να είναι πρωινές, ενώ τη μοιραία βάρδια της 28ης Φεβρουαρίου ο 59χρονος ήταν μόνος του, καθώς οι συνάδελφοί του αποχώρησαν νωρίτερα από τη βάρδια τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

34 Comments

  1. Εγώ σε έχω γραμμένο γιατί σε λυπάμαι. Όπως είδες έγραψα αυτά που ήθελα για όσο ήθελα χωρίς να λογαριάσω το ανελέητο μπούλινγκ. Σε γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Εσύ λύσσαξες γιατί θες να ξεχαστεί το θέμα. Σαν φασίστας μάλιστα που είσαι, ζήτησες από τον Νάσο να μην περάσει τα σχόλιά μου. Αν είναι δυνατόν. Φυσικά, δεν σου έγινε το χατήρι γιατί ο Νάσος είναι Δημοκράτης και περνάει τα σχόλια όλων μας. Ρόμπα έγινες, καημένε.

    Μαμά, δεν θέλω να περνάνε τα σχόλια των Συριζαίων. Μόνο εγώ θέλω να γράφω, κανείς άλλος.

    Περίεργη αντίληψη της Δημοκρατίας έχεις. Σου απέδειξα ότι εγώ δεν μάσησα από τις βλακείες σου. Κάτσε τώρα να κοπανιέσαι μόνος σου, κακόμοιρο τρολάκι.
    Είσαι ξεφτίλας. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • Δεν το είχα καταλάβει ότι δεν σε πείραξε καθόλου αλλά τώρα που έγραψες “λογύδριο”, το κατάλαβα.
      Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂
      Έγραψα εγώ να μην ανεβάζει τα σχόλιά σου στο Νάσο; Πότε; Εγώ τα βρίσκω ξεκαρδιστικά!!
      Να και ενώπιων όλων το γράφω στο Νάσο: ΚΥΡΙΕ ΝΑΣΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗΣ ΖΑΙΑΣ.

      • Χουχουχουχου. Το ψέμα είναι στο DNA εσάς των blue. Άσ’ τα αυτά βρε ψεύταρε, δεν έχουμε όλοι το χαμηλό σου IQ. Το σχόλιό σου υπάρχει καταγεγραμμένο και εσύ είσαι ο μόνος που τρώγεται με τα πολιτικά εδώ μέσα. Μόνο εσύ είσαι το ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ που γράφει όλες αυτές τις ασυνάρτητες βλακείες. Ζήτησες να μην περνάνε τα σχόλιά μου. Ζήτησες μάλιστα να μην δημοσιευτεί το σχόλιό σου και ρεζιλεύτηκες. 😂😂😂😂😂

        Εγώ φυσικά σε έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Έγραψα λίγα λόγια, απλά και κατανοητά. Σε αντίθεση με εσένα που από το κακό σου γράφεις ολόκληρες εκθέσεις. Όχι απλά δεν ξεκαρδίζεσαι αλλά λυσσάς από το κακό σου. Εγώ όμως σε έχω γραμμένο όπως διαπίστωσες και σε άφησα να χτυπιέσαι. Καθόλου δεν με πείραξε αλλιώς θα σε ρεζίλευα με το να σου απαντήσω και να σε στοχοποιήσω κάνοντάς σε ρόμπα σε όλο το site υποδεικνυοντάς σου το σχόλιό σου. Είχες τον φόβο μήπως το κάνω. Αλλά σε λυπάμαι. Εξάλλου, εσύ είσαι ρόμπα ξεκούμπωτη από μόνος σου. 😂😂😂😂😂

        Έπρεπε όμως να σου απαντήσω σε αυτό, επιβάλλεται γιατί φασισμό δεν ανέχομαι από κανέναν και τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες για να μείνουν αναπάντητες.

        Ω μεγαλόχαρε, σε ευχαριστώ που τώρα έκανες κωλοτούμπα και μου επιτρέπεις να γράφω σχόλια. Δεν το ήξερα πως έπρεπε να ζητήσω από εσένα την άδεια. Και να μην μου το επέτρεπες, εγώ πάλι θα γράφω και εσένα σε γράφω. Γράφω ό,τι θέλω όπως διαπίστωσες και δεν σε λογαριάζω. Ορίστε μας. Πιες ξίδι για τον πόνο.

        ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ! ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Φορολογικές δηλώσεις 2023 – Πότε υποβάλλονται και τι πρέπει να γνωρίζουμε

Έτσι παγίδεψαν ηλικιωμένο να υπογράψει την ταυτότητα της «Μαρίας Τσάλλα»