in

CryCry CuteCute

Τραγωδία στα Τέμπη – Νεκρός στην μοιραία σύγκρουση των τρένων ο μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την Εθνική Τραγωδία που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης (28/2), έπειτα από σύγκρουση δύο τρένων στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός είναι ο μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας με καταγωγή από την Αμαλιάδα, που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στην Hellenic train από τότε που σταμάτησε η λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κουτσούμπας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη της Αμαλιάδας, όπου ζούσε εδώ και χρόνια με την οικογένεια του.

  • Σύμφωνα με τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές της «Πρώτης» εντός της αμαξοστοιχίας υπήρχαν συνολικά πέντε μηχανοδηγοί, εκ των οποίων οι τέσσερις εργάζονταν κανονικά στο μοιραίο δρομολόγιο, ενώ ο πέμπτος ταξίδευε ως επιβάτης.

Η σύγκρουση των δύο τρένων -ενός επιβατηγού και ενός εμπορικού- σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη. Η είδηση του πολύνεκρου δυστυχήματος σκόρπισε ανείπωτη θλίψη και πόνο σε όλους όσους γνώριζαν τον Γιώργο ενώ οι οικείοι του βρίσκονται ήδη στο σημείο της τραγωδίας, αναζητώντας απαντήσεις.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Τραγωδία στα Τέμπη – Συγκλονίζει η μητέρα πρωταθλήτριας σκοποβολής που βγήκε ζωντανή. «Ήθελα μόνο να ακούσω ότι…»

Τραγωδία στα Τέμπη – Οι σκέψεις της Νατάσας Καραμανλή. «Απροετοίμαστη και η Άνοιξη»