in ,

CryCry OMGOMG

Τραγωδία στα Τέμπη – Νεκρή η μητέρα του ηθοποιού Θοδωρή Ελευθεριάδη

Τραγικές ώρες βιώνει ο ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς σκοτώθηκε η μητέρα του.

Αρχικά, ο γνωστός καλλιτέχνης είχε κάνει μια ανάρτηση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είναι η μητέρα μου στο τρένο και ακόμη δεν έχουμε νέα».

  • Ωστόσο, οι προσευχές του ηθοποιού δεν εισακούστηκαν και δυστυχώς η μητέρα του ήταν τελικά ένα από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Σε μια λιτή ανάρτηση ο Θοδωρής Ελευθεριάδης μαθαίνοντας το θάνατό της, άλλαξε σε μαύρο φόντο την εικόνα προφίλ του στο Facebook και αρκέστηκε στην εξής δήλωση: «Άδειο σπίτι…»

Η 58χρονη άτυχη γυναίκα ήταν διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, η 58χρονη γυναίκα εργαζόταν στην γραμματεία της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείο. Ο σύζυγός της φαίνεται ότι της είχε κλείσει εισιτήριο στο πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC62.

Η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με τον γιο της.

Σημειώνεται πως ο Θοδωρής Ελευθεριάδης είχε συμμετοχή στις εξής τηλεοπτικές σειρές: «Χαρά αγνοείται, Κλεμμένα Όνειρα, 504χλμ Βόρεια της Αθήνας», ενώ είχε πληθώρα συμμετοχών σε κινηματογράφο και θέατρο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τραγωδία στα Τέμπη – Κατέρρευσε η μητέρα του 20χρονου ήρωα. «Άφησα τη μισή μου καρδιά πίσω…»

Τραγωδία στα Τέμπη – Οι δίδυμες που σκοτώθηκαν στη Λάρισα έχασαν πέντε συγγενείς στο Μάτι