in

OMGOMG CryCry

Τραγωδία στα Τέμπη – «Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες»

Με την σύγκρουση των τρένων που σημειώθηκε στα Τέμπη και βύθισε στο πένθος σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, ασχολήθηκαν οι «Πρωταγωνιστές», το βράδυ της Κυριακής.

  • «Οι εφιάλτες δεν θέλουν να με αφήσουν ακόμα. Ίσως να θέλουν να μου πουν κάτι» εξομολογήθηκε ο Άγγελος Τσιαμούρας, μιλώντας στον Σταύρος Θεοδωράκη για την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ο 18χρονος φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων βρισκόταν στο βαγόνι έξι του μοιραίου συρμού.

«Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες. Τα τρία πρώτα βράδια δεν κοιμήθηκα αλλά μετά ξεκίνησα να έχω τρεις, τέσσερις, πέντε ώρες ύπνου. Γενικώς με επισκέπτονται και δεν με αφήνουν να κοιμηθώ. Δεν θέλουν να με αφήσουν ακόμα. Ίσως να θέλουν να μου που κάτι. Να ξυπνήσω κάποιον; Δεν ξέρω» αναφέρει ο Άγγελος και συνεχίζει:

«Κάτι όμως θέλουν σίγουρα να μου πουν. Βλέπω συνέχεια την Ιφιγένεια, δεν με έχει αφήσει ακόμα. Την πρώτη βραδιά που κοιμήθηκα είδα και το άλλο παιδί που ήταν στο βαγόνι αλλά πολύ θολά. Η Ιφιγένεια έρχεται όμως καθαρά ακόμα» προσθέτει ο 18χρονος φοιτητής από την Κρήτη. «Βρισκόμουν στο βαγόνι 6 όπου η σύγκρουση δεν ήταν ισχυρή. Εγώ δηλαδή δεν το κατάλαβα ότι έγινε σύγκρουση. Σταματάει όμως το τρένο, υπήρχε μια γιαγιά που είχε χτυπήσει και είχε κόψει το φρύδι της, ξεκινάνε τα ουρλιαχτά οπότε καταλαβαίνω πως κάτι είχε συμβεί. Στην αρχή ασχολήθηκα με την γιαγιά, γιατί έπρεπε να την βγάλω κάτω από το βαγόνι, ενώ υπήρχαν και άνθρωποι που δεν τους ένοιαζε αυτό. Τους ένοιαζε απλά να βγάλουν τη βαλίτσα τους και να φύγουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν αν και δεν υπήρχε καν σύγκρουση ή κίνδυνος στο δικό μας βαγόνι». 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

iPhone – Αυτός είναι ο τρόπος για να διαγράψετε πολλές επαφές ταυτόχρονα

Ο Snik ζητά συγνώμη στη Παπαρίζου για τα μπουνίδια με τον light! (Φωτο και βίντεο)