in

Τραγωδία στα Τέμπη – Η στιγμή που Intercity περνά για πρώτη φορά από το σημείο της σύγκρουσης

Σφίχτηκαν καρδιές την στιγμή που η επιβατική αμαξοστοιχία της Intercity πέρασε από το σημείο της μοιραίας σύγκρουσης στα Τέμπη για πρώτη φορά έπειτα από 32 ημέρες.

  • Η συγκίνηση ήταν μεγάλη μεταξύ των εργαζομένων και των επιβατών, όταν το τρένο που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση την Αθήνα, διήλθε από το σημείο όπου γράφτηκε η πιο αιματοβαμμένη τραγωδία στην ιστορία του ελληνικού σιδηρόδρομου με τους 57 νεκρούς. Εκείνη την ώρα, ο μηχανοδηγός επιβράδυνε και ανακοίνωσε ότι «τώρα περνάμε από το σημείο της τραγωδίας», ενώ το τρένο κόρναρε.

Μαζί με τους δημοσιογράφους, μέσα στο τρένο βρισκόταν και ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας, Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έκανε τον σταυρό του όταν το Intercity πέρασε από το σημείο όπου συγκρούστηκαν μετωπικά το εμπορικό τρένο με την επιβατική αμαξοστοιχία, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

  • «Πολλή συγκίνηση» ήταν τα μοναδικά λόγια που κατάφερε να πει ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας, εμφανώς συγκινημένος.

Το πρωί της Δευτέρας (3/4) τα πρώτα τρένα μπήκαν στις ράγες του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με την συναισθηματική φόρτιση να είναι έντονη για τους εργαζομένους του ΟΣΕ, που πενθούν για την απώλεια συναδέλφων τους στην τραγωδία στα Τέμπη.

  • Δείτε την συγκλονιστική που το τρένο πέρασε από τον τόπο της τραγωδίας πατώντας εδώ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Απέδρασε κρατούμενος από το τμήμα ασφαλείας Ακροπόλεως!

Νέο περιστατικό ανήλικης βίας στην Κηφισιά – Συνέλαβαν δύο 15χρονους για επίθεση σε 12χρονο