in

AngryAngry

Τραγωδία στα τέμπη – Η ώρα της απολογίας των δύο νευροχειρουργών

Κλήση σε απολογία από το Πειθαρχικό Όργανο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας έλαβαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νευροχειρουργοί του Νοσοκομείου Βόλου, οι οποίοι εμπλέκονται στην έκδοση αναρρωτικής άδειας 30 ημερών στον Επιθεωρητή του ΟΣΕ στην Λάρισα.

  • Οι δύο γιατροί, ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής και ο Επιμελητής της Νευροχειρουργικής έλαβαν την κλήση σε απολογία στο Πειθαρχικό, ωστόσο τους δίνεται η δυνατότητα λίγων ημερών για να προετοιμάσουν την απολογία τους και είτε θα απολογηθούν δια ζώσης είτε μέσω υπομνήματος, είτε με δικηγόρο.

Αυτή τη στιγμή και οι δύο γιατροί βρίσκονται σε αναστολή καθηκόντων και ανάλογα με το πόρισμα του Πειθαρχικού Οργάνου θα τους επιβληθούν οι ποινές που τους αναλογούν, ανάλογα πως αυτές θα αξιολογηθούν.

Πάντως κύκλοι του Υπουργείου Υγείας τονίζουν πως πρέπει να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, όπως και γίνεται και αυτό να συμβεί και ταχύτατα προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες. «Εάν ήταν στο χέρι του Υπουργού θα υπήρχε απόφαση τώρα», έλεγε στο Υπουργείου Υγείας, δείχνοντας ότι σίγουρα θα υπάρξουν βαρύτατες ποινές.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σούσουρο στην Αθήνα – Σύντροφος κοσμικού οδοντιάτρου χτυπάει παράνομα μπότοξ στο ιατρείο του

Θεσσαλονίκη- Απίθανη γιαγιά περπατάει αμέριμνη και δίπλα της πέφτουν πέτρες, χημικά και μολότοφ