in

OMGOMG

Τραγωδία στα Τέμπη – «Είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που μπήκαν στον κινούμενο δολοφόνο»

Στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα φιλοξενήθηκε ο «ήρωας των Τεμπών», Άγγελος Τσιαμούρας, ο οποίος κατάφερε να επιζήσει αλλά και να βοηθήσει αρκετούς από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στην έναρξη του πρώτου δρομολογίου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, καθώς και την αγανάκτηση που είχαν οι επιζώντες από αυτή την εξέλιξη.

«Σήμερα μας έβγαλαν στα κανάλια με τη λέξη ‘υποδεχτήκαμε’. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Εμείς δεν υποδεχτήκαμε κανέναν, εμείς πήγαμε να μοιράσουμε κάποια φυλλάδια που έγραφε μία λίστα 57 ατόμων, γιατί ο καθένας από εκεί ήταν άνθρωπος, είχε μια ιστορία, ένα βιογραφικό.

Εμείς αυτό πήγαμε να περάσουμε στον κόσμο και γράψανε αυτοί που γράψανε ότι πήγαμε να τους υποδεχτούμε. Ίσα ίσα. Είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που πήραν τον κινούμενο δολοφόνο» είπε ο «ήρωας» του μοιραίου τρένου.

«Δημιούργησαν ένα σωματείο, έφτιαξαν ένα δημοψήφισμα για να πολεμήσουμε τους υπαίτιους για όλο αυτό γιατί χρειαζόμαστε υπογραφές για να πάμε σε Διεθνές δικαστήριο. Είμαστε στις 9.000 υπογραφές. Είναι ξεφτίλα για την Ελλάδα όταν έχει 11 εκατομμύρια. Ελπίζω μετά από αυτό όσο μπορούν να υπογράψουν. Μπαίνουν στο change.org, γράφουν “Τραγωδία – Τέμπη” και θα το βρουν» υπογράμμισε ο Άγγελος.

«Θα γίνει στην Αθήνα ένα φιλανθρωπικό ραπ live στις 8 Απριλίου και τα έσοδα θα μοιραστούν στους πληγέντες» κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. Άγγελε μπράβο που έσωσες κόσμο, μπράβο που δεν σκέφτηκες μόνο τον εαυτό σου.
    Όλα τα άλλα που λες είναι λάθος: έχουμε δημοκρατία όποιος θέλει μπαίνει στο τρένο, όποιος θέλει παίρνει το χαρτί που μοίρασες με τα 57 άτομα, όποιος θέλει υπογράφει.
    Και επειδή δίνεις μια εντύπωση ότι το πας πολιτικά, μιας και μοιράζεις χαρτάκια μοίρασε και μερικά για το Μάτι να πάει κι αυτό στο ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αγόρι μου.

  2. Τα θες και τα λες; Τι πίνεις και δεν μας δίνεις; Μπες εσύ να σε δω. Γιατί κανείς άλλος ΔΕΝ πρόκειται να μπει.

Στο «κάδρο» της ΕΛ.ΑΣ… γνωστός τράπερ – Η συναυλία και η καταγγελία για βιασμό

Γαία Μερκούρη – Μας συστήνει τον πατέρα της μέσω… TikTok