in

CryCry OMGOMG

Τραγωδία στα Τέμπη – Έδωσε δείγμα DNA η οικογένεια του 23χρονου Κύπριου

Δείγμα DNA έδωσε η οικογένεια του ενός από τους δύο Κύπριους πολίτες, που αγνοούνται μετά από το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, η πρώτη οικογένεια έφτασε νωρίς το απόγευμα στη Λάρισα και έχει ήδη δώσει δείγμα DNA, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει και η οικογένεια του δεύτερου αγνοούμενου.

Πρόκειται για την οικογένεια του 23χρονου Κύπρου Παπαϊωάννου, ο οποίος βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και μέχρι στιγμής δεν έδωσε σημεία ζωής. Συγγενείς και φίλοι απευθύνουν έκκληση για βοήθεια, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για εντοπισμό του.

  • Ο 23χρονος είχε μεταβεί για το τριήμερο σε νησί της Ελλάδας, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, η οποία επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στην Κύπρο, ενώ ο νεαρός μετέβαινε στη Θεσσαλονίκη, στον τόπο διαμονής του.

Οι προσπάθειες για εντοπισμό και της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου, η οποία επίσης επέβαινε στο τρένο, επίσης συνεχίζονται, ωστόσο μέχρι στιγμής αγνοείται η τύχη της.

  • Στην πόλη της Λάρισας βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, προκειμένου να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζονται οι οικογένειες.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Τραγωδία στα Τέμπη – Σπαράζουν καρδιές τα λόγια των γονιών των κοριτσιών. «Και γιατί τα έστειλα να σπουδάσουν;»

Τραγωδία στα Τέμπη- Ο Γεραπετρίτης νέος υπουργός Μεταφορών