in

OMGOMG

Tραγωδία στα Τέμπη – Διώκονται ποινικά ο επιθεωρήτης της κυκλοφορίας και δύο σταθμάρχες

Νέες ποινικές διώξεις ασκήθηκαν κατά τριών προσώπων για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών που είναι κακούργημα με ποινές από δέκα χρόνια ως ισόβια καθώς και για τα αδικήματα των ανθρωποκτονιών και σωματικών βλαβών κατά συρροή που είναι πλημμελήματα.
Οι διώξεις ασκήθηκαν κατά του επιθεωρητή του ΟΣΕ που έβαλε στη νυχτερινή βάρδια τον ακατάλληλο σταθμάρχη της Λάρισας που ήδη έχει προφυλακιστεί, αλλά και κατά δύο σταθμαρχών που όφειλαν να είναι παρόντες ως τις 11 το βράδυ και έφυγαν νωρίτερα εγκαταλείποντας το πόστο του.

  • Παράλληλα, για αύριο Παρασκευή (10/3/2023) έχει οριστεί να συγκληθεί η Ολομέλεια των Εφετών της Λάρισας, προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα κάνουν δεκτό το αίτημα του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλου, για να οριστεί ειδικός εφέτης ανακριτής, με αποκλειστική απασχόληση τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, με στόχο να «τρέξουν» στο εξής οι έρευνες.

Κάτι στο οποίο, πάντως, δεν συμφωνούν όλοι οι συγγενείς των θυμάτων. Οι οικογένειες 9 ανθρώπων που χάθηκαν στη μοιραία σύγκρουση, μέσω του συνηγόρου τους Αλ. Κούγια, κατέθεσαν αίτημα στον κ. Δασκαλόπουλο ώστε να μην αντικατασταθεί η ανακρίτρια από εφέτη ανακριτή, αλλά να ενισχυθεί με το διορισμό ενός δεύτερου τακτικού ανακριτή.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι «δηλώνουμε την ευθεία αντίρρησή μας για το ενδεχόμενο της αντικαταστάσεως των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών που επιμελούνται μέχρι τώρα της ανακρίσεως και ταχύτατα έχουν προβεί σε εξαιρετικές ανακριτικές πράξεις».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. Χάθηκε πολιτικός ονόματι Σπίρτζης. Όποιος τον βρει να μας ενημερώσει. Σηκώνει τα τηλέφωνα αλλά μάλλον δεν τον αφήνουν να βγει από το σπίτι. Σίγουρα δεν του επιτρέπεται να δώσει εξηγήσεις 😉

  2. Εδώ δεν έχουν καμμία δουλειά τα πολιτικά. Όλοι πενθούμε τους νεκρούς μας. Πιστεύω πως κι εσείς
    θρηνείτε. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να τους ξαναφέρουμε πίσω. Γι’ αυτό ως φόρο τιμής και ως ελάχιστη
    ένδειξη σεβασμού ας προσευχηθούμε να αναπαυθεί η ψυχή τους που έφυγε τόσο πρόωρα και βίαια. Ας αφιερώσουμε μία μέρα στο πένθος. Από το Σαββατοκύριακο μπορούμε όλοι να μιλάμε πάλι για Survivor και άλλα θέματα, γι’ αυτό ας αφιερώσουμε έστω και μία μέρα στην μνήμη των θυμάτων. Σκεφτείτε ότι θα
    μπορούσε να βρίσκεται ο οποιοσδήποτε στην θέση όλων αυτών των νέων παιδιών. Ελπίζω πως συμφωνείτε
    μαζί μου και κατανοείτε τι εννοώ. Είναι τόσο τραγικό αυτό που συνέβη. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μας.

    • Τα κόμματα της αντιπολίτευσης το καπηλεύονται για παραπάνω ψηφαλάκια….Και οι πορείες ”αγανακτησμένων” που διοργανώνουν και καλούν το κόσμο μόνο τους νεκρούς δε τιμάνε με ηθοποιούς που χασκογελάνε και βγάζουν selfies,αναρχικούς που ισοπεδώνουν τα πάντα(το μνημείο για τα θύματα της Marfin δεν είναι σεβασμός για νεκρούς;;)και…αλλοδαπούς να απαιτούν (με τις πλάτες της ΚΕΕΡΦΑ)σπίτι,δουλειά και χαρτιά εδώ και τώρα…..

  3. Σας Ευχαριστώ πολύ όλους, Αγαπημένο μου Nassosblog και Αγαπητοί σχολιαστές, που αφιερώσαμε μία εβδομάδα ολόκληρη στα σχόλια, αποκλειστικά και μόνο στα θύματα και στο πένθος ως φόρο τιμής.
    Εύχομαι η ψυχούλα τους να γαληνέψει.

Σκάνδαλο Survivor – Διέρρευσε ποιος παίκτης πήρε περισσότερα λεφτά. “Μπαρούτι” στον Άγιο Δομίνικο!

Τέλος σε σενάρια εκλογών πριν το Πάσχα έβαλε με έμμεσο τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης