in

CryCry

Τραγωδία στα Τέμπη – Ανοίγει ο κύκλος των κατηγορούμενων

Την περασμένη εβδομάδα πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή διάφορα πρόσωπα, τα οποία γνώριζαν στοιχεία για τις συνθήκες, που επικρατούσαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο και αφορούν φυσικά την τραγωδία στα Τέμπη.

Με βάση αυτές τις καταθέσεις, ανοίγει ο κύκλος των ερευνών και αναμένεται να μπουν και άλλα πρόσωπα στο κάδρο.

  • Στη δικογραφία για την τραγωδία στα Τέμπη, πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μπήκε και το πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας, το οποίο περιλαμβάνει την περιβόητη σύμβαση 717.

Οι απολογίες

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα απολογηθούν οι δύο σταθμάρχες, οι οποίοι είχαν αναχωρήσει νωρίτερα από τη βάρδια τους, για την τραγωδία των Τεμπών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία τους θα προσπαθήσουν να ελαφρύνουν τη θέση τους, με τον συμβασιούχο σταθμάρχη να αναμένεται να υποστηρίζει ότι δεν ήταν υποχρεωμένος να μείνει στη βάρδια μέχρι τις 23:00.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο επιθεωρητής που θα καταθέσει υπόμνημα 80 σελίδων αναμένεται να υποστηρίξει πως οι δύο σταθμάρχες δεν τήρησαν το ωράριό τους, πως ήταν υποχρεωμένος να αξιοποιήσει και τους άπειρους σταθμάρχες και πως είχαν όλοι οι σταθμάρχες πιστοποίηση.

Αναμένεται επίσης να επικαλεστεί την ολιγωρία στην εγκατάσταση της τηλεδιοίκησης και των έργων σηματοδότησης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Τα πόσα έκλεισε ο Γιώργος Μαργαρίτης – Η έκπληξη των συνεργατών του (Βίντεο)

Σακίρα – Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό με τον Πικέ. To καλά κρυμμένο «μυστικό»