in

AngryAngry CryCry OMGOMG

ΣΟΚ – Ανήλικος “έσφαξε” 15χρονη σε στάση λεωφορείου επειδή του έριξε “χυλόπιτα”

Ένας έφηβος 17 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου με ματσέτα ένα κορίτσι 15 ετών, αφού εκείνη αρνήθηκε να βγει μαζί του και δεν δέχτηκε τα λουλούδια που της έδωσε.

 

Η στάση λεωφορείου που εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Το περιστατικό έγινε το πρωί της Τετάρτης στο Κρόιντον του Λονδίνου μπροστά στα μάτια δεκάδων έντρομων περιστατικών. Όπως αναφέρει η Daily Mail, αυτόπτες είδαν μια ομάδα μαθητών να κατεβαίνει από λεωφορείο και μετά να ξεσπά καυγάς ανάμεσα στην κοπέλα και τον νεαρό. Η κοπέλα ήταν έτοιμη να πάει με το λεωφορείο στο πανάκριβο ιδιωτικό της σχολείο στο νότιο Λονδίνο που κόστιζε περίπου 20.000 λίρες τον χρόνο.

  • Ένας μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι άκουσε την κοπέλα να λέει ότι «δεν ήθελε να βγει πια μαζί του», ενώ άλλος είπε ότι δεν δέχτηκε τα λουλούδια που της πρόσφερε. Πρόσωπο που άκουσε τον καυγά είπε ότι η κοπέλα είχε χωρίσει με το αγόρι χθες.

Τότε ο νεαρός άρχισε να φέρεται βίαια και έβγαλε μια ματσέτα με την οποία άρχισε να τη χτυπά στον λαιμό. Παρά τις προσπάθειες του οδηγού του λεωφορείου και ενός επιβάτη, όπως και διασωστών, η κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της στις 09:21, λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Ένας μάρτυρας που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε: «Υπήρχαν περίπου επτά ή οκτώ παιδιά που κατέβηκαν από ένα λεωφορείο που σταμάτησε έξω από το Whitgift Centre.

  • «Υπήρχε ένα νεαρό κορίτσι και ένα νεαρό αγόρι που μάλωναν. Είχε λουλούδια μαζί του και μάλωναν για τον χωρισμό του κοριτσιού χθες ».

Η στάση του λεωφορείου γέμισε λουλούδια με αφιερώσεις και ευχές για το νεαρό κορίτσι και την οικογένεια λίγο μετά την τραγωδία. Ένα σημείωμα που επισυνάπτεται σε μερικά λουλούδια έγραφε: «RIP, όμορφη, Για Πάντα Νέα. “Σε πήρανε” πολύ νωρίς. «Οι σκέψεις και οι προσευχές είναι με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ο Θεός να ευλογεί.’ Κάποιος άλλος στο ίδιο σημείωμα είχε προσθέσει: «Συγγνώμη, ζούμε σε αυτόν τον τρελό κόσμο, αυτό δεν έχει νόημα. Πέτα ψηλά, η μαμά μου θα σε φροντίσει ».

 

Μαρτυρίες

Η 28χρονη Σ. Τόμας, που εργάζεται στο κοντινό εργοτάξιο Landsdown Building, είπε ότι η φίλη της είδε μια ομάδα μαθητών και ενηλίκων να τρέχουν από το σημείο αμέσως μετά το μαχαίρωμα γύρω στις 8.30 το πρωί σήμερα το πρωί.

«Η φίλη μου είπε ότι υπήρχαν άνθρωποι με τα παιδιά τους που έτρεχαν προς κάθε κατεύθυνση», είπε. «Το μόνο άτομο που έμεινε ήταν ο οδηγός του λεωφορείου. Πολλοί άνθρωποι βγήκαν από τα οχήματά τους και άρχισαν να τρέχουν. «Η φίλη μου είπε ότι ήταν έξω από το λεωφορείο, μιλούσαν, το αγόρι και το κορίτσι. Το αγόρι της έδωσε λουλούδια, αλλά εκείνη δεν ήθελε να έχει τίποτα μαζί του. Στη συνέχεια, έγινε βίαιος και τη μαχαίρωσε. Η φίλη μου είπε ότι το μαχαίρι ήταν σαν σπαθί ».

Σήμερα το απόγευμα, μια λευκή σκηνή φαινόταν μέσα στον αστυνομικό κλοιό δίπλα στο διώροφο λεωφορείο.

  • Μια μητέρα δύο παιδιών, η οποία ζήτησε να κατονομαστεί μόνο ως Μπρίτζετ, είπε: «Ήμουν στο λεωφορείο πριν και κατέβηκα και επέστρεψα, τους είδα να προσπαθούν να κάνουν ανάνηψη στη μικρή.

«Ο οδηγός την κρατούσε και μια κυρία. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν ήδη εδώ όταν επέστρεψα ».

  • Είπε ότι δύο άλλες μαθήτριες, που πιστεύεται ότι ήταν φίλες του θύματος, προσπαθούσαν να περάσουν πίσω από τον αστυνομικό κλοιό, αλλά κρατήθηκαν πίσω.

Ο Βίκτορ Ασάρε ήταν στο λεωφορείο στο δρόμο για το σπίτι μετά από μια νυχτερινή βάρδια ως υπάλληλος ασφαλείας όταν είπε ότι είδε ένα αγόρι με μαύρο σακάκι να μαχαιρώνει ένα κορίτσι στο λαιμό με ένα μαχαίρι που ήταν «μαύρο, λεπτό και περίπου 30 εκατοστά μεγάλο (ένα πόδι σε αγγλική μονάδα μήκους)». .

  • Ο 50χρονος είπε: «Το αγόρι φορούσε μαύρο μπλέιζερ, το κορίτσι φορούσε πράσινο. Φαινόταν ότι το κορίτσι δεν ήθελε το αγόρι να πλησιάσει ».

Στη συνέχεια περιέγραψε το αγόρι να μαχαιρώνει το κορίτσι στο λαιμό με ένα μαύρο μαχαίρι.

  • «Ήρθε πολύς κόσμος, όλοι κατέβηκαν από το λεωφορείο», είπε. «[Το αγόρι] έφυγε τρέχοντας. Όλοι έκλαιγαν και ούρλιαζαν. Το κορίτσι ήταν στο πάτωμα.

Προσπαθήσαμε να τον πιάσουμε και πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να σώσουν το κορίτσι. Ήμουν τόσο σοκαρισμένος, ταράχτηκα. Είναι η κόρη κάποιου.

  • «Τελείωσα τη δουλειά αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ, οπότε επέστρεψα, ήθελα να δω αν το κορίτσι ήταν καλά».

Η βουλευτής του Croydon, Sarah Jones, παρακολούθησε τη συνέντευξη Τύπου της αστυνομίας μαζί με τον δήμαρχο του Croydon, Jason Perry.

  • Η κ. Τζόουνς είπε: «Είμαι συντετριμμένη που ένα παιδί στην πόλη μου σκοτώθηκε καθώς πήγαινε στο σχολείο και δεν μπορώ να φανταστώ τη θλίψη που θα βιώσει η οικογένειά της αυτή τη στιγμή.

«Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία και τις υπηρεσίες του ασθενοφόρου που προσπάθησαν τόσο σκληρά να σώσουν τη ζωή της. Διατρέχουν κίνδυνο και ξέρω ότι θα υποφέρουν και σήμερα.

  • «Θέλω να επαναλάβω το αίτημα της αστυνομίας ότι αν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ να επικοινωνήσει.

«Όλοι κρατάμε τα παιδιά μας κοντά και η κοινότητά μας θα πάρει χρόνο για να θρηνήσει, αλλά για σήμερα σκεφτόμαστε μόνο αυτό το νεαρό κορίτσι και την οικογένειά της. Λυπάμαι πολύ.‘

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

“Ναυάγιο” – Έτσι το Mega θα κερδίσει τους αντιπάλους

Λιώσαμε απο το γλείψιμο στον Γαβαλά – «Είναι ευλογία να βρίσκω ανθρώπους να με εμπνέουν»