in

OMGOMG

Τραγικός θάνατος ζευγαριού σε πολυτελές ξενοδοχείο- Ο «σιωπηλός δολοφόνος» και ο ρόλος του…

Διπλή τραγωδία σε πολυτελές ξενοδοχείο: Ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο στο δωμάτιό του, ποιος ο «σιωπηλός δολοφόνος»

  • Ανησυχητικές πληροφορίες για το ξενοδοχείο πολυτελείας στο Μεξικό όπου ένα ζευγάρι Αμερικανών βρέθηκε νεκρό την περασμένη εβδομάδα αποκαλύπτουν πρώην και νυν μέλη του προσωπικού που μίλησαν στους Los Angeles Times.

Tα άψυχα κορμιά των Καλιφορνέζων Τζον Χίθκο και Άμπι Λατζ βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης μέσα στο δωμάτιό τους στο Rancho Pescadero, ένα ξενοδοχείο που ανήκει στο όμιλο Hyatt.

 

  • Όταν εντοπίστηκαν οι σοροί τους ο επιχειρήματίας και η σύντροφός του ήταν ήδη νεκροί για 9-10 ώρες. Οι δυο τους είχαν επικοινωνήσει με συγγενείς τους την προηγούμενη ημέρα, ενημερώνοντάς τους ότι αισθάνθηκαν αδιαθεσία και πήγαν στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι είχαν τροφική δηλητηρίαση.

Αφού αισθάνθηκαν καλύτερα επέστρεψαν στο δωμάτιό τους για να συνεχίσουν τις διακοπές τους, οι οποίες εμελλε όμως να καταλήξουν σε τραγωδία.

Το ξενοδοχείο Rancho Pescadero βρίσκεται σε μια παραλιακή πόλη του Μεξικού, μια ώρα μακριά από το Κάμπο Σαν Λούκας, και είχε είχε ανοίξει ξανά πριν από ένα χρόνο μετά μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός ο Παναγιώτης Μελάς – Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ

Κορυφώνεται η έξοδος των ετεροδημοτών για τις εκλογές της Κυριακής – Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους