in

Τραγικός θάνατος για 11χρονο – Τον πυροβόλησε στο κεφάλι η 12χρονη αδερφή του

Τραγική κατάληξη είχε το κυνήγι για κουνέλια στο οποίο συμμετείχαν ένας 11χρονος, η 12χρονη αδερφή του και ο 19χρονος θετός αδερφός τους στο Μισισσίπι των ΗΠΑ όταν το κορίτσι πυροβόλησε κατά λαθος στο κεφάλι τον ανήλικο με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του.

  • Η τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο έξω από το σπίτι της γιαγιάς των τριών παιδιών στην περιοχή Alex Knight Road.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 11χρονος γονάτισε για να δώσει την καραμπίνα στην 12χρονη αδερφή του ώστε και αυτή να πυροβολήσει για κουνέλια αλλά – άγνωστο γιατί – σηκώθηκε όρθιος με αποτέλεσμα όταν έγινε ο πυροβολισμός από το κορίτσι να χτυπηθεί στο κεφάλι.

  • Το αγόρι μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή λόγω των τραυμάτων που του προκάλεσε στο κεφάλι η 22αρα καραμπίνα.

Μετά τον θάνατο του 11χρονου η οικογένεια του επέδειξε μεγαλείο ψυχής ανακοινώνοντας ότι θα προχωρήσει σε δωρεά οργάνων. «Μέσα από αυτή την τραγωδία κάποιο παιδί ή κάποια παιδιά στη χώρα θα λάβουν τα όργανα που μπορεί να αποδειχθούν δώρα ζωής» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

  • Η έρευνα για την υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ασκηθούν κατηγορίες στην 12χρονη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σμαράγδα Καρύδη- “Ο Θοδωρής φοβάται τις αρρώστιες, φοβάται μην πεθάνει”

«Βόμβα» Κουτσόπουλου στην «Φάρμα» – «Κοριτσάκι 21 ετών δεν έχει σεβασμό κανέναν»