in

Τραγική ειρωνία – Βρέθηκε νεκρός ανήμερα της επετείου με την γυναίκα του

Στον Σταμάτη Καραμανώλα, πατέρα δυο παιδιών, ανήκει η σορός που βρέθηκε στα ανοιχτά του Παγασητικού, στην περιοχή Τρικερίου.

 

 

  • Η σορός του άτυχου άνδρα, που περισυνελέγη από το άνδρες του Λιμενικού, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, εκεί όπου τον αναγνώρισαν οι συγγενείς του.

 

Ο 42χρονος, αγνοούταν από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου το πρωί, όταν παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης, στον Βόλο, προσπαθώντας να περάσει με το αυτοκίνητό του, όταν πήγε να ταΐσει τις κότες σε χώρο όπου τις έχει και άνοιξε την πόρτα του οχήματος, βλέποντας την απειλητική κατάσταση.

Στο αυτοκίνητο, επέβαινε και ο ανήλικος γιος του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, όταν κατάφερε να βγει απ΄το αυτοκίνητο, με τη βοήθεια του πατέρα του.

  • Ο γιος του μέχρι και σήμερα έκανε έκκληση ώστε να βοηθήσουν να βρεθεί ο πατέρας του.

«Τελευταία στιγμή που είδα τον πατέρα μου ήταν κρεμασμένος στην πόρτα. Μόλις άκουσε από τη φωνή μου ότι είμαι καλά, μου είπε “δεν αντέχω άλλο” και άφησε τα χέρια του. Ήμασταν μαζί στο αυτοκίνητο. Εγώ κατάφερα να βγω». Ο γιος του αγνοούμενου έλεγε: «Από τη στιγμή που μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο, δεν τον ξαναείδα. Τον πήρε ο χείμαρρος».

 

 

 

Τραγική σύμπτωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε σήμερα, ημέρα της επετείου γάμου με την γυναίκα του.

 

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της οικογένειας, η γυναίκα του πίστευε ότι σήμερα θα βρεθεί ο άντρας της, κάτι που έγινε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κάτια Ταραμπάνκο – Ανέβασε βίντεο με την πίσω όψη της και αλληθωρίσαμε…

Φωτιά σε δασική έκταση στο Γούμερο Ηλείας