in

CryCry LOLLOL

Τα τραγικά λάθη των αδιάβαστων παρουσιαστών της Eurovision – Περίμεναν να περάσει η Ιταλία στην ψηφοφορία…

xr:d:DAFwTbwkdmA:3427,j:1954981812256179772,t:24022309
Πέρασε η Σάττι τελικά επιβεβαιώνοντας τα στοιχήματα αλλά οι δύο παρουσιαστές της φετινής Eurovision Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα κόπηκαν.
Έμειναν μετεξεταστέοι. Για μια ακόμη φορά έδειξαν πως δεν έχουν ιδέα από Eurovision και το κράξιμο που έπεσε στο twitter ήταν τρελό.
Το αποκορύφωμα;
Την ώρα της ανακοίνωσης της ψηφοφορίας και ενώ οι παρουσιάστριες έλεγαν ποιες χώρες θα βρεθούν στον τελικό ο Καλούτα είπε πως περιμένει σίγουρα να είναι στον τελικό η … Ιταλία.
  • Αγνοώντας φυσικά πως η Ιταλία όπως και τέσσερις ακόμη χώρες είναι στο «Big 5» που περνάει απευθείας στον τελικό και πως τα τραγούδια χωρίστηκαν στους δύο ημιτελικούς μόνο για παρουσίαση και όχι για ψηφοφορία.
Κανόνας που και οι ίδιοι είχαν αναφέρει νωρίτερα. Στην ΕΡΤ όπως σας έγραψα αναμένονται εξελίξεις μετά από το διπλό πλέον βατερλώ της μετάδοσης. Και φυσικά όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε το συγκεκριμένο ντουέτο σε Eurovision αλλά έχουν γίνει ήδη και συστάσεις και σε αυτούς τους πρότειναν για τις συγκεκριμένες θέσεις. Σκυτάλη παίρνει από σήμερα το κράξιμο από τις πρωινές εκπομπές.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τσιτσιπάς για την έξοδό του από το Top10 της παγκόσμιας κατάταξης – Σαν ένας CEO να γίνεται ξανά υπάλληλος

Χώρισαν η Ντελεβίν και ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ – Τα παθιασμένα φιλιά του μοντέλου με τον νέο εραστή της